Utorok 07. Júna 2011
Autor: Roman "Pitkyn" Krišanda

4 komentáre

Dze je tu tyka? Prešov Skateboarding

Dnes tu máme jedno zaujímavé video z východu našej krajiny. Konkrétne z Prešova. Podľa autora vzniklo video za niekoľko dní natáčania a točilo sa v Košiciach a Prešove. Vychutnajte si skateboarding v podaní chalanov.

Hodnotenie:

Komentáre

4 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Boardlife
Boardlife Ohladne navstevnosti sa nemusis strachovat :) Jesitni nie sme, kritizujes a este sme ta nevymazali. Tak sa netras. Pokial ti to tak vadi nemusel si sa registrovat a nic pisat. Ale asi potrebujes vrtat a vrtat a vychytavat veci. Ale uz sme si za tie roky zvykli. Takych ako ty je vela. Nepoucaj nas o navstevnosti a dalsich veciach, venuj sa tomu co ti konkretne vadi? Nie blabotat o veciach, ktore nie su tvojim problemom. Z tvojich komentov si nevieme nic zobrat. Mame zrusit prihalsovanie? Ci na co si chcel upozornit, resp. dat ako konstruktívny navrh?
Pridané: 16:02 07.06.2011
shulec
shulec kvalitny web = vysoka navstevnost. tym ze oberiete navstevnikov o moznost vyjadrit sa, navstevnost klesa. ak sa rozputa v komentaroch hadka, navstevnici sa vracaju napr. kvoli vymene nazorov aj na clanok ktory uz maju precitany. ja sam som toho teraz prikladom. pri umiestnovani reklamy sa zadavatel zaujima o navstevnost v absolutnych cislach, a nie o to, ci su v kometnaroch hate-y. takze treba sa oslobodit od jesitnosti v podobe - kto nam kritizuje clanky, toho cenzurujeme. (tym padom aj dovod preco pisem sem a nie do mailu je jasny)
Pridané: 15:50 07.06.2011
Boardlife
Boardlife Dikes. s niečim súhlasíme s niečim nie. Na pridávaní komentárov popracujeme a aj na oddelení reklamného banneru od samotného článku. Nový web je oveľa jednduchší ako starý, prehladnejší a ľahší na ovládanie. Registrácia sa zaviedla kvôli hejterom, nie kvôli konštruktívnej kritike. Poprosil by som ale pisať poznamky a pripomienky na mail boardlife@boardlife. sk aby sme tu nemali dlhosiahlu výmenu komentov.
Pridané: 13:27 07.06.2011
Čítaj viac komentárov ...