Sobota 22. Decembra 2012
Autor: Števo Kurilla

0 komentárov

Elare - slovenské skate video a Zápražný, Molec, Mrváň, Vartík, Krchník a ďalší

Tak a je to tu! Elare video by Števo Kurilla. Celosezónne točenie sa dostalo do finálnej podoby a vy si teraz môžete vychutnať v tomto mrazivom počasí 25 minútové video točené prevažne na bratislavskom streete. Vo videu sú zábery aj zo Zvolena, Prahy, Poľska, Španielska či USA.

Elare

Ak sa vám video nezobrazuje, vypnite si adblocker.

Video ELARE začína klasickým introm pospájaných z pádov do huby zo soundtracku legendárneho filmu Kids. Ako prvý sa vám predstaví technicky skryťák Filip Krchník u ktorého vidieť veľký skateboardovy potenciál. Nasleduje Juraj Vartík taktiež profil technického rázu, veď uvidíte sami. Potom sa vám predstaví Marek Zápražný so síce krátkym ale ako sme už u neho zvyknutý dych vyrážajúcim profilom. Nasleduje Friends part do mojej obľúbenej pesničky od novozélandskej  kapely Princess Chelsea.

Potom príde na rad pán Mrváň ktorý progresuje každou sezónu čo je vidieť aj v tomto profile. Veď uvidíte. A last part patrí Petrovi Molecovi, ktorý samozrejme opäť raz ukázal, že jeho skateboarding je za hranicami Slovenska. Niečo ako MOĽ!

Nasleduje Outro s paru textami a nepoužitými sérkami či všelijakými inými srandami. A potom už nič. Asi tak nejako vyzerá výsledok z celej sezóny. Tak si to teda vychutnajte zhejtujte a pošlite ďalej. Peace. Tešíme sa na dvojku.

Števo.

PS: Určite si pozrite aj materiál, ktorý sa do full videa nedostal.

Taktiež nezabudnite na fotoreport z videopremiéry Elare v Bratislave.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!