Pondelok 17. Decembra 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Elare videopremiéra v Bratislave

Koniec skate sezóny v roku 2012 na Slovensku priniesol aj jedno full video. Jeho názov je Elare a postaral sa o neho východniar žijúci v Bratislave – Števo Kurilla. K videu patrí samozrejme a oslava. Elare nie je výnimka, takže streda 12. decembra 2012 a bratislavský klub U Očka. Ako to tam vyzeralo, sa dozviete v nasledujúcom fotoreporte.

Všetko o slovenskom skate videu Elare si môžete prečítať v interview so Števom Kurillom, teraz sa presuňme na premiéru. Začiatok od 20:00, no je pracovný týždeň a tak sa väčšia časť ľudí dostaví až okolo 22 hodiny večernej. Nevadí, zatiaľ sa zábava pomaly rozbieha. Ako sme si zvykli na doskových akciách, nemohol chýbať ľadovo namrazený Jägermeister a to nie len ako welcome drink. Takže vstup, tombolový lístok a hneď ľadová šupa od jeleňa. Klub U Očka je miestom, kde sa premiéry konali, takže ho viacerí účastníci už poznali.

Cifiho happy day.

Premietanie samotného videa bolo naplánované na cca 23hodinu, ak si dobre pamätáme. Klub sa pomaly plnil. Kto mal chuť, pozeral trash zábery, ktoré sa do samotného full videa nedostali, kto mal chuť na stolný futbal, tak ten si šiel zahrať. Kto mal chuť na niečo na povzbudenie, s tým sa samozrejme stretli pri bare. Vo videu jazdí slovenská skate špička prevažne zo západu a stredu, takže sa očakávala aj účasť riderov.

Premiéry sa zúčastnil samozrejme tvorca videa Števo Kurilla, ktorý spolu s Peťom Molecom tvorili aj organizačný team. Ďalej sme zazreli Mareka Zápražného, ktorý po operácii kolena oddychuje od dosky. Objavili sa aj Lukáš Karásek, Kristián Nguyen, Peťo Molec, Juro Vartík, Erik Cvopa, Braňo Mrváň, Pantelis a ďalší. Klub nebol naplnený do prasknutia, ale tak akurát. Dalo sa hýbať, dalo sa pozerať video, zabaviť sa. Video + premiéra + zábava a samozrejme Djs. V tomto prípade to bol Hafo a Selector Cifi. Obaja znalí problematiky, takže vedeli, čo sa patrí a sluší.

Keď sa sála dostatočne naplnila, mohlo sa ísť na samotné video. Čo v ňom nakoniec bolo, uvidíte čoskoro u nás (www.boardlife.sk), keďže bude online k dispozícii. Sprostredkujeme osobnú skúsenosť. Video je veľmi príjemným počinom. Dobre zostrihané, šmaková hudba a o trikoch a jazdení ani nehovoríme. Števo sa posunul o veľký kus ďalej a určite mu video pomohlo vo viacerých smeroch. Však si Elare budete môcť čoskoro vychutnať.

Čerešničkou na záver bola tombola. To však už organizačné duo malo za sebou zopár namrazených fliaš Jägermeistra , dve špeciálne lode od Red Bullu, takže veľká švanda. Peter Molec, ako študent FTVŠ predviedol na pódiu niekoľko kotrmelcov (za ktoré by určite na zápočte dostal FX, keďže kolená pokrčené a špičky neprepnuté), Števo pobehoval sem a tam. Žrebovanie malo divoký priebeh a štátna notárka bola donútená osvedčiť priebeh žrebovania. Vyhrať mohol každý, netrebalo skoro vôbec nič. Niekedy ani mať tombolový lístok. Naozaj nevídané, ale po pravde, veľká zábava na záver. Rozdali sa ceny od sponzorov, tričká mikiny, kuracníky a množstvo ďalšieho. Hlavná cena a to skateboard doska Antiz čakala na pravého fanúšika skateboardingu telom aj dušou. Kto ním bol? Okolo stovky rozdaných tombolových lístkov, kto chce dosku? Kto potrebuje dosku?! Áaaaa už sa ťahááá. Neuveriteľné! Cifi –skate objav roka, nový člen svetového skate teamu nemenovanej značky získal skateboard. Určite ju hneď využije, nalepí si grip a pôjde si dať hardflipa zo Slavína. 

Šialená tombola skončila, nastáva východniarsky bašavel v bratislavskom klube. Pije sa tancuje sa do rána. Števo a chalani, ktoré mu pomáhali vyzbierané peniaze venujú do baru na tvrdý alkohol. Pije sa všetko. Chalani za gramcami (Cifi už potom nehral, ževraj si išiel domov lepiť grip a šróbovať trucky) hrali všetko možné. Tancovalo sa zabávalo. A tak... však to poznáte... Elare.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!