Pondelok 05. Septembra 2011
Autor: Boardlife
Foto-video: Kristián
0 komentárov

Evil kemp a MS vo wakeboardingu & wakeskate časť 2.

Dnes pokračujeme, kde sme minule skončili. Evil wake kemp a následné majstráky Slovenska vo wakeboardingu a aj wakeskate. Oboznámili sme vás s prostredím na vleku, zopár vychytávkami, trošku aj jazdením a žúrkami. Môžeme pokračovať. Pozvoľne pokračujeme ďalej.

Vo štvrtok večer to tuším bolo, prebehol aj videocoaching, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou rôznych campov. Konal sa vonku, čiže nebolo to vôbec otravné. Koho zaujímal viac progres v absorbovaní liehovín, tak ten sa išiel venovať tejto činnosti, kto však mal záujem pozrieť sa na svoje chyby pri jazdení, sledoval video.

Štvrtok sa končil ďalšou veľkolepou party. Všetko tieklo potokom, spievalo sa tancovalo sa a žilo sa na hranici. Ľudko s Juniorom hrali ako o život. Strašné pecky a ešte keď Junior pridal tanečky, všetky nezadané slečny z Košíc odpadávali. Ako päsť na oko sme pôsobili ja Štefan Stanko, s vínovými pohármi a skvelým vínko v nich.

Ostatní to zobrali z toho iného konca kvasenia. Každý pil čo mu chutilo. Pokaľ sa pamätám, tak nedošlo k žiadnym konfliktom, alebo roztržkám. Príjemne a kultúrne sa zabaviť na športovom podujatí. Nie všetci však pracovali na svojom progrese na bare. Veľa ľudí si schovávali tromfy na záverečnú sobotňajšiu žúrku.

Viac fotiek z Evil kempu a jazdenia v Košiciach nájdete v ::: GALÉRII :::

Pred sobotou a po štvrtku však patrí piatok. A ako bolo v piatok? Zase raz super. Teploty sa až k 32°C v tieni, našťastie pofukoval jemný vánok. Od rána sa jazdilo. Teda ešte pred tréningom kemperov si išiel zaskákať, pardon, aby som ho neurazil, zalietať letec bieloruských letcov na lyžiach Nikita Papakul.

Možná to sem nepatrí, ale chcem ho spomenúť. Chalanko lietal takým spôsobom na skokanskom, že okolostojaci len íkali a híkali a oookali a vydávali rôzne čudné pazvuky pri jeho skokoch. Však skočiť vyše 58 metrov na lyžiach na rovnú hladinu, bez dopadu je rovno to poviem, bláznovstvo a fanatizmus. Šialenec! 

Viac fotiek z Evil kempu a jazdenia v Košiciach nájdete v ::: GALÉRII :::

Po Nikitovi nasledovali jazdy kemperov. Zuzkin výborný nápad nechať jazdiť hodinu wakerov a hodinu skaterov sa ujal. Len sama navrhovateľka nápadu si sa nestačila skoncentrovať na jazdenie a tak hodinové session jej uchádzali jedna po druhej.

Ale nápad sa všeobecne zapáčila pravdepodobne sa bude praktikovať aj o rok. Piatok bol vyhradený aj prvej wake/skate súťaži. Išlo sa o najlepšieho mladého wakera/skatera, ktorý mohol postúpiť do zajtrajších kvalifikačných bojov na Majstrovstvách Slovenska.

Viac fotiek z Evil kempu a jazdenia v Košiciach nájdete v ::: GALÉRII :::

Ešte sa ale vrátim k štvrtku, kedy prebehol „Last out Game“. V princípe ide o to, že sa jazdia triky a jazdci ich musia opakovať. Začína sa od ľahších vecí ako sú ollíčka, rôzne graby pri wake až po veci cez hlavu pri wakeboarde a rôzne shoveity pri wakeskate. Nie je to nejaká brutálna hecovačka, alebo súťaž. Ide skorej o zábavu. V neposlednom rade veľmi atraktívnu prvú cenu a to 20€ konzumných na bare. 20€ sa tam míňa dosť ťažko, ale určite si s tým naši víťazi poradili.

Viac fotiek z Evil kempu a jazdenia v Košiciach nájdete v ::: GALÉRII :::

Nebudeme vás trápiť rôznymi štatistickými údajmi. Treba určite prísť budúci rok a zažiť tú atmosféru na vlastnej koži. Miesta je dosť, aj unášačov na vleku, takže všetci ste vítaní. Prejdime k fotkám, ktorých je v celku dosť a tak sme ich rozdelili na tri časti. Prvú časť ste už určite videli, teraz sledujte druhú. O Majstrovstvách Slovenska budeme písať budúci týždeň a samozrejme pridáme aj ďalšie fotografie. Pá pá..

Viac fotiek z Evil kempu a jazdenia v Košiciach nájdete v ::: GALÉRII :::

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!