Festival Grape 2013: Boardlife zóna na festivale už tretí rok!
Piatok 26. Júla 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Festival Grape 2013: Boardlife zóna na festivale už tretí rok!

Festival Grape je známy svojím bohatým športovým programom. Aby neboli ukrátení vyznávači doskových športov pripravili sme pre nich aj tento rok Boardlife zónu, ktorú vám prinášajú Roxy a Quiksilver študentské karty od Tatra banky, vďaka ktorej môžeme tieto športy priblížiť širokej verejnosti. Filozofiou Boardlife zóny je zoskupiť všetkých milovníkov, priateľov ale aj obdivovateľov a všetkých, ktorí jazdia alebo by chceli jazdiť na akejkoľvek doske. Aj tento rok vám prinášame zaujímavý program a aktivity, ktoré si môžete vyskúšať.

Najväčšou športovou atrakciou celej Boardlife zóny je už po niekoľký rok Mini U rampa. Na Mini U rampe môžete počas celého festivalu vidieť tých najlepších sk8, inline a BMX jazdcov z tímu „free-style Slovakia show team“. Predstavia sa slovenskí sk8 jazdci ako Braňo Moravčík, Juraj Vartík, Lukáš Mihalec a ďalší. V moderovaných exhibíciách vám predvedú to najlepšie, čo sa momentálne na Miniu U rampe na Slovensku jazdí. Rampa je na festivale okrem exhibícií k dispozícii na jazdenie aj pre verejnosť, takže zober svoj sk8, príď si zajazdiť a ukázať čo v tebe je. Na rampe sa jazdí na vlastnú zodpovednosť, preto treba určite myslieť na svoju bezpečnosť a zobrať si minimálne prilbu a chrániče. 

Mini U rampu v Boardlife zóne vám prinášajú Roxy a Quiksilver študentské karty od Tatra banky.

Neťahaj stan na fesťák, keď už nie je treba!!!

Medzi najdôležitejšie festivalové vybavenie neodmysliteľne patrí stan. V Boardlife zóne pre vás počas festivalu postavíme Husky komunitné stanové mestečko

Stanové mestečko pre vás aj tento rok zabezpečíme a postavíme. Stačí si priniesť svoju karimatku a spacák. Je postavené v Boardlife zóne a počas celého festivalu strážené našou Boardlfe crew

O stany ste prejavili veľký záujem a obmedzené množstvo stanov nás donútilo ukončiť rezerváciu už dve hodiny od jej spustenia. Za váš záujem ďakujeme a veríme, že budete všetci spokojní. 

Pozrite si naše video z minuloročného Grape festivalu

V Boardlife zóne myslíme aj na osvieženie a surfovanie počas horúcich dní na festivale. Najlepším  a osvedčeným osviežením je bez pochýb vodný šport. Len v Boardlife zóne si budete môcť počas festivalu vyskúšať vodný doskový šport s názvom skimboarding, ktorý vám prinášajú Roxy a Quiksilver študentské karty od Tatra banky.

Tí, ktorí ste o tomto športe ešte nepočuli, skimboarding je určitým mixom medzi skateboardingom a surfingom. Viac o tomto vodnom športe a zábave vám napovedia fotky z minulého roku. K dispozícii budú skúsení jazdci, ktorí vám dajú potrebné inštrukcie, požičajú výstroj a ukážu ako jazdiť. Nie je to jednoduché a treba si to určite vyskúšať. 

Všetko o skimboardingu nájdete na www.skimboarding.cz

Svoje zručnosti a rovnováhu si môžete vyskúšať aj na balansovacích doskách, ktoré budú v Baordlife zóne k dispozícii. Balanslovacie dosky sú športovým náradím, ktoré je určené na cvičenie rovnováhy a sú potrebné pri tréningu pre všetky „board“ športy ako je sufing, skateboarding, snowboarding, wakeboarding... atd, ale tiež pre všetky mainstreamové športy, ktoré si vyžadujú prirodzenú koordináciu rovnováhy. Vytvárajú u človeka zmysel pre rovnováhu, posilňujú nohy a celkovú fyzickú kondíciu, ktorá je dôležitá v každom športe. 

Ak sa chcete dozvedieť novinky o Boardlife.sk zóne a o samotnom Grape festivale 2013 zostaňte naladení na www.boardlife.sk

Všetko o festivale sa dozviete na: www.grapefestival.sk

Boardlife zónu vám na festival Grape 2013 prinášajú partneri:

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!