Sobota 09. Júna 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Kubo Krížo
0 komentárov

Fotogaléria z premiéry DC videa Where Eu At?

Svetová premiéra DC skate videa pod názvom Where Eu At? prebehla 27. apríla v Barcelone. Kto tam nebol, mal smolu. Nie až tak veľkú, keďže sa video premiérovalo aj v Prahe, ktorá je predsa len bližšie ako Barcelona. 1. júna 2012, Praha a DC video Where Eu At?

Akcia bola plánovaná na piatok 1. júna 2012. Miestom sa stala pražská Štvanica, kde je veľký Mystic skatepark, a ako sa na poriadnu premiéru patrí, okrem videa sa jazdilo, žúrovalo, pilo a zabávalo. Začiatok akcie bol naplánovaný na 18:00, odkedy prebiehala exhibícia celého Česko-Slovenského DC skate teamu. Na pľace sme mohli vidieť riderov ako Maxim Habanec, Tomáš Stejskal, Peťo Molec, Ondro Leskoviansky, Martin Jurášek, Marek Kocák, Jirka Hronek a ďalší riders.

Jazdilo sa, grilovali veľké šmakotiny z grilu Grilmajstra. Nechýbal ani bar a samozrejme veľká party, ktorá pokračovala až do ranných hodín, kedy ju zrušil príchod polície a viaceré potičky. V celku bola premiéra skvelým odpremiérovaním DC skate videa Where Eu At? Zahrali Dj Haf a Cifiman.

Samotná premiéra videa prebehla od 22:00 hodiny. Podľa slov zúčastnených je video skvelé a určite sa máte na čo tešiť. Video bude pravdepodobne prístupné online. Už čoskoro. Akcie sa zúčastnil aj Kubo Krížo, ktorý zdokumentoval jazdenie DC riderov. Pokochajte sa Kubovím umením a tešme sa z leta.

All photos by Kubo Krížo

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!