Streda 25. Apríla 2012
Autor: Braňo Poláček

0 komentárov

Fotoskateboarding zima a jar 2011-2012

Zima a začiatok jari sú pre skateboarding úplne zlé, ale aj cez tú kosu sa nám podarilo s chalanmi občas niekde vybehnúť a spraviť pár fotiek. Na fotkách uvidíte chalanov ako Marek Kikinder, Michal Illa, Juro Vartík, Braňovci z Maduníc, Maťo Repka a ešte nejaké ďalšie kusy :). Navštívili sme Bratislavu, kde sme boli na najznámejších „ľahších“ spotoch na Kolárku a pri Národnom divadle.

Keď sme jazdili vzadu za divadlom, tak nejaká hustá pani z kanclu, dávala hlasne najavo svoju nespokojnosť so skejtbórdingom :) vpredu bola pohodička a prišli nás vyhodiť až po hodine. V Senici sme boli kuknúť nášho kamoša Mareka Janoušeka a jeho otváračku šopu a mini kontest v kasíne. Vo Viedni bola mega zostava (Moravčík, Vartík, Mrváň) ale aj mega kamienkov, takže jazdenie na spotoch bola hrôza a metlu sme nemali :(. Nakoniec sme v Pezinku našli jednu starú nepoužívanú halu, ktorá ma nenormálny potenciál na jazdenie len žiadne prekážky, tak sme použili všetko čo sa dalo. Pár foto je aj z nášho nefotogenického skateparku :) Díky čau.

Pozrite si fajné fotky by Braňo Poláček, ktoré vznikli v Pezinku, ale ja na výletoch do Viedne, Bratislavy a Senici. 

Viaceré fotky majú popisky. Boardlife.sk nie je len jediným médiom zaoberajúcim sk8/snb na našej scéne, ale aj databázou fotiek nie len jazdcov zo Slovenska. Stačí kliknúť na menu "fotky", v pravej časti vybrať filter & vyhľadávanie, napr. "filtrovať podľa jazdca" a môžete hľadať.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!