Streda 18. Júla 2012
Autor: Marek Janoušek

0 komentárov

Go Skateboarding Day v Senici

Deň skateboardingu resp. Go Skateboarding Day sa už niekoľko rokov po sebe koná po celom svete. Dokonca aj v Senici sme ho tento rok premiérovo oslávili a to vďaka OZ THEEND a lokálnemu HappyEnd skateshopu. Pozrite si, akoto na deň skateboardingu vyzeralo?

Samotný deň začal ako každý iný. Ráno som vstal, vyrazil smer shopík a na desiatu som tam bol ako na koni. Počasie bolo krásne slnečné a nálada bola viac než top. Ako plynul čas, blížila šestnásta hodina a ľudia sa pomaly zbierali pred obchodom v nedočkaní, že čo sa bude ďalej diať. A že prišlo celkom dosť ľudí. Sám som bol z toho prekvapený a dokonca si nás prišla natočiť aj regionálna televízia.

Vytiahla sa maketa shopu a kto chcel, mal umenie na doske v priebehu pár sekúnd. O sedemnástej som zatváral shop a to znamenalo, že sa môže začať oslavovať v cruiser štajle smer Kunovská priehrada. Parta bola nedočkavá a tak sme hneď vyrazili cez mesto smer cyklotrasa, ktorá ide až na spomenutú priehradu, ktorá je vzdialená cca 5km. Cesta bola super, počasie nám prialo a slnko na nás vypekalo viac než dosť. Ani sme sa nenazdali a ocitli sme sa na priehrade resp. na pláži kde sme sa občerstvili a niektorý aj osviežili vo vode. Dlho sme ale nechillovali. Po tom čo parta zistila, že sa bude ešte pred shopom skejtovať, grilovať a piť luxus pivko v priľahlom pube, neváhala a vyrazila hneď späť pred shop.

Po príchode sme rozpálili gril, načapovali pivká či nealko, vytiahli lavičku a išlo sa na vec. Takto sme sa zabávali až do neskorých hodín, kedy sme zhodnotili, že tento deň patrí medzi tie top dni ktoré môže človek tráviť na doske a užívať si pohodu s priateľmi. Verím, že takých dní bude viac a viac. Na záver sa chcem poďakovať všetkým, čo sa zúčastnili a podporili tým tak lokálnu scénu o ktorú sa stará OZ THEEND a HappyEnd skateshop. Vidíme sa o rok. Enjoy!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!