História Nike Stefan Janoski?!
Streda 25. Novembra 2015
Autor: PR
Foto-video: www.footshop.sk
0 komentárov

História Nike Stefan Janoski?!

Keď prídete na skate alebo snowboardovú after párty či akúkoľvek inú akciu, chodidlá takmer polovice ľudí zdobia boty Nike Stefan Janoski. Či už modely Zoom SB alebo Max - sú tam. Poznáte však niečo málo z histórie tenisiek, ktoré udali novú éru sk8 shoes?

Stefan Janoski je v poradí druhý rider sveta, ktorému sa dostalo tej cti mať v Nike SB vlastný promodel. Prvým bol Paul Rodriguez, známy ako P-Rod. Prvý promodel Stefan Janoski navrhoval James Arizumi. Botu navrhol precízne, no trvalo o niečo dlhšie kým boli so všetkým hotový – hlavne z dôvodu, že Nike a samozrejme aj dizajnér s riderom chceli aby bota chránila chodidlá na maximum a Stefan chcel aby bota vyzerala úplne minimálne a bola čo najužšia.

Ešte predtým ako bota v roku 2009 uzrela okrem Stefanových chodidiel aj chodidlá ostatných nadšencov, bol Stefan celkom nesvoj a nevedel aký na ne bude ohlas. Dnes už všetci vieme, že nervozita nebola vôbec potrebná.

Sneakerheadi v spojení so sk8 či snowboardovými nadšencami označujú Nike SB Stefan Janoski za druhý naojbľúbenejší model (prvým je samozrejme model Dunk). Zoom SB alebo Max, ktoré nesú iniciály SJ, vyšli od roku 2009 v rôznych colorways a prevedeniach. Na zimu sú už dnes dokonca modely Nike Stefan Janoski Max High a taktiež vám prezradíme, že už od leta 2016 sa môžete tešiť na ďalšiu novinku, ktorá bude „made by Stefan Janoski style“.

Dovtedy si samozrejme užívajte tie, ktoré máte alebo budete mať. Všetky vypísané modely taktiež nájdete na www.footshop.sk.

Sk8 or die!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!