Štvrtok 10. Mája 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Informácie o Back To The Streets v Poľsku

O poľskom meste Leszno ste už určite počuli. Nachádza sa tam obrovský betónový skatepark, pripomínajúci dopravné ihrisko z našich mladých čias. Múriky, prechody pre chodcov, hydranty, vyhadzovačky a množstvo ďalších streetových prekážok. A nie len to.

Prečo píšeme o poľskom skateparku v Leszne? Lebo sa tam 12. mája konajú preteky pod názvom Back To The Streets 2012. Boardlife.sk je mediálnym partnerom a tak sa tam vyberieme aj s posádkou: Peťo Molec, Rišo Tury, Juro Vartík. O kameru sa postará Stewe Kurilla a foto prinesie Kristián. Pozrime sa na to, čo nás a dúfame aj vás v Leszne čaká.

Sledujte rozdelenie sekcií vo videu a na obrázku. 

Najlepší jazdci nie len z Poľska budú jazdiť o 10.000 zlotých, čo je cca 2.400 €. Zaujímavé prize money! A ako to celé bude prebiehať? Celá skateplaza bude rozdelená na štyri časti, prihlasovanie je verejné, max však 100 jazdcov. Budú sa jazdiť vyraďovacie jamy, kde každý z jamov bude trvať 15-20 minút pre 10 jazdcov. Do semifinále postupuje 40 jazdcov. Na poslednej časti prebehne finále, ktorý sa pôjde formou bestrick session pre 12 jazdcov. Prihlásenie umožňuje 50% zľavu na jedlo, zadara voda a Burn drink. Štartovné 10 €.

Systém pretekov Back to the Streets 12. mája 2012.

Vyraďovacie jazdy budú prebiehať v troch sekciách a v jamoch. Sledujte ukážkové video a obrázok. Každý z jamov má 15-20 minút a jazdí ho 10 riderov. Do semifinále postupuje 40 najlepších jazdcov.

Semifinále a finále:

Jazdí sa v troch sekciách. Do finále postupuje 12 najlepších riders. Finále sa pôjde formou Best Trick session pre 12 jazdcov vo štvrtej skate sekcii plazy, ktorá je určená výhradne na finále.

Program:

09:00 - 12:00 registrácia (nutný doklad totožnosti, keď máte menej ako 18, treba mať povolenie od rodičov, alebo zákonného zástupcu.)
12:00 - 16:00 základné vyraďovania
16:00 - 18:00 semifinále
20:00 finále

Foto a kamera:

Ak chcete na Back to the Streets točiť, alebo fotiť a mať prístup do skateplazy, treba mať press akreditáciu. Ak máte záujem o ňu, pošlite mail s vašim menom, menom média, pre ktoré robíte na mail maciej.wieczorek@lsse.com.pl Akreditácia bude k dispozícii v deň preteku.

Ubytovanie: Kemp na miest, kde sa platí 5 PLN za stan a 3 PLN za osobu. Hostel za 30 PLN na osobu (kontakt: +48 (65) 529 44 34 nebo recepcja@glidinghotel.pl) Kurz € na PLN je 1€ - 4,22 PLN. Alebo www.eholiday.pl, www.meteor-turystyka.pl

Pozrite si aj množstvo foto/video materiálu o skateparku v Leszne.

 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!