Štvrtok 15. Decembra 2011
Autor: Braňo Poláček
Foto-video: Braňo Poláček
1 komentár

Interview Braňo Moravčík

Dnes privítame dvoch Braňov. Prvým je Braňo Moravčík, ktorého určite dobre poznáte, je to stálica našej skate scény a druhým je Braňo Poláček, fotograf a stály prispievateľ. Braňo sa stretol s Braňom a zo stretnutia vznikol tento rozhovor.

Braňo P.:Braňa Moravčíka už všetci poznáme, tak nám povedz niečo čo ešte nikto o tebe nevie? :D
Braňo M.: Keď je niečo čo o mne nikto nevie tak asi bude lepšie ak to tak zostane.:D

Braňo P.: Tento rok si mal celkom hustý, najprv zranenie a nakoniec 4 miesto v Slovenskom pohári aký máš pocit s tejto sezóny?
Braňo M.: Pocit mám super, ako z každej odjazdenej sezóny. Kamoši, jazdenie, kalby, všetko TOP. Myslím, že som toho stihol dosť aj napriek zraneniu a to umiestnenie nejaký nevnímam, keďže som sa zúčastnil všetkých kôl mohlo to byť aj lepšie, ale aj to 4 poteší.

Braňo P.: Ide zima, pre skaters zlé a depresívne obdobie ako si ju budeš krátiť?
Braňo M.: Škola mi to skráti až dosť a Nové Mesto nad Váhom máme za rohom takže aj pojazdiť sa bude dať.

Braňo P.: Dosť ti záleží na škole tak daj niečo dôležité o škole aby decká len nezevlovali pred compom.
Braňo M.: Záleží mi na tom ale zas to nejak nepreháňam, proste to nemám v p*či. Deti učte sa, nepite, nefajčite a neberte drogy!!! :D

Braňo P.: Všimol som si  že máš novú srandu zelenú (LOMO foťáčik) a na FB zaujímavé foto, baví ťa fotenie a máš k nemu už aj nejaký vzťah?
Braňo M.: Mám panoramatický LOMO foťáčik ktorý som vyhral na jednej súťaži v Blave. Zatiaľ som ním vyfotil len jeden film takže tie fotky si videl. Nie je to ešte ono. Nejak sa k tomu teraz nedostávam ale nemôžem povedať že by ma to nebavilo. Určite ho budem brávať na nejaké tripy a dúfam že sa mi podarí občas niečo vyčarovať. Stať sa fotografom ale zatiaľ neplánujem hehe.

Braňo P.: Komu si  urobil naposledy nejakú radosť?
Braňo M.: Čo ja viem. Ja robím stále niekomu radosť. :D

Braňo P.: Čo by si chcel tento rok od Ježiška pod stromček?
Braňo M.: Nejaké ponožky a štrikovaný sveter by potešil. :D

Braňo P.:  Aká bola stužková?
Braňo M.: Najlepšia! Dopadlo to nad moje očakávania. Riadna kalba bola, bordel, sranda, jednoducho super. Všetko si pamätám a na druhý deň som šiel skejtovať takže najväčšia pecka.

Braňo P.: Na budúci rok bude koniec sveta, máš plán čo by si chcel všetko stihnúť?
Braňo M.: Už sa na ten ‘’koniec sveta’’ teším. Dúfam že budem stáť v prvom rade keď to príde. :D Chcem stihnúť zmaturovať a keď sa to padaní pôjdem do bezvedomia. :D

Braňo P.: Nejaké múdro na koniec, niekoho pozdrav a tak :)
Braňo M.: Múdro nechám písať múdrych ľudí a hejterov. Ďakujem Hoity Toity a KZN shopu za podporu. Zdravím všetkých fellaz, mamu, tatka, brata, babku, kamošov, kamošky, susedku atď.

Peace.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

shulec
shulec pekne spoty ste našli
Pridané: 23:25 15.12.2011