Štvrtok 14. Marca 2013
Autor: Boardlife
Foto-video: Števo Kurilla
0 komentárov

Jenny, Tinka, Roman a Maťo na Volcom Peanut Butter & Rail Jam 2013

Števo Kurilla okrem točenia skate videí postupne zabŕda do snowboardingu. Spolu s Maťom Blaškom, Romanom Röthom, Dominikou „Jenny“ Králikovou a Tinkou Droppovou sa vybrali na zaujímavú jibovú súťaž Volcom Peanut Butter & Rail Jam, ktorá sa konala u našich českých susedov. Počasie moc nevyšlo, ale aj tak to bolo príjemné jazdenie.

Paprsek

Chalani sa bohužiaľ do finále neprebojovali, aj keď ich jibové kvality sú známe širkoko-ďaleko. Taktiež Jenny nevyšla finálová jazda tak ako kvalifikačná a do prvej trojky sa nezmestila. (aj keď je známe, že trojky obľubuje:) V ženskom finále sa však darilo Martinke Droppovej, ktorá si vyjazdila super druhé miesto. Celá crew tak príjemne reprezentovala slovenský jibový snowboarding za hranicami. Big Up im všetkým.

Výsledky Volcom Peanut Butter & Rail Jam 2013

Do 15 rokov – 1. Lukáš Poboril, 2. Dan Kašpar. Nad 16 – 1. Ondrej Camrda, 2. Tomáš Cisár. Hlavná kategória: 1. Tomáš Raizr, 2. Dan Pavlíček, 3. David Čonka. Baby: 1. Diana Augustínová, 2. Martina Droppová (SVK).

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!