Piatok 06. Júla 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Patrik Gubis, Pome, Jägermeister
0 komentárov

Koliba Downhill Longboard Race 2012 report

Ako zhrnúť prvé Slovenské downhill longboardove preteky ? Napriek neznesiteľnému teplu bola účasť veľmi slušná. Pretekárov bolo cca 35, svoje zastúpenie mali samozrejme Slováci, no prišli aj jazdci z rôznych susedných krajín, nechýbali Česi, Rakúšania, Poliaci a dokonca prišli aj Nemci.

Všetkým sa veľmi páčilo, diváci sa potili ale vydržali, za čo im ďakujeme. Čoho sme sa trochu obávali, bolo to, že zahraničným jazdcom príde trať nudná, keďže u nich majú kvalitnejšie podmienky na jazdenie, no všetci boli veľmi spokojní, čo nás potešilo.

Žiadne takéto preteky sa nezaobídu bez pádov a úrazov, takže bolo aj to, ale našťastie nič vážne sa nikomu nestalo, len drobné odreniny a cestné lišaje, samozrejme ďakujeme záchranárom za štipľavú dezinfekciu . Čo sa týka víťazov, bodovali najmä Česi, no veľmi sa darilo aj Rakúšanom a hlavne Jankovi Lehmannovi, Slovák žijúci v Nemecku, ktorý sa držal do semifinále. A samozrejme musíme pochváliť za jeho skvelý výkon aj slovenského jazdca Jakuba Buchtíka, ktorý sa do semifinále skoro dostal.

Tu sú teda riadne výsledky:

Kategógia chalanov

1. Radek Lukeš (CZ)
2. Jarda Kejř (CZ)
3. Pavel Zajíc (CZ)
4. Marek Vańourek (CZ)
5. Rony (CZ)
6. Dominik Janoušek (CZ)

a baby...

1. Lenka Salačová (CZ)
2. Eva Domaracká (SK)
3. Daniela (CZ)

After párty, ktorá sa konala vo Wakelake areáli na Zlatých Pieskoch bola jedným slovom výborná !!! Žilo sa, pilo sa, odovzdávali sa ceny a nočné jazdenie na wakeboardoch bolo úplne unikátne! A na pláži sa super spalo.

Touto cestou by sme sa chceli poďakovať našim sponzorom Jägermeister, Red Bull, Horsefeathers, Swatch Slovakia, LongboardShop.sk, Grower.sk, Abec11, Dickies a Arsenal inline shop, ktorí sa postarali o našich pretekárov, aby neboli na trati smädní, darovali super ceny, ktoré si víťazi určite užijú. Mediálne akciu podporil Boardlife.sk Taktiež mohla byť vďaka nim bohatšia aj tombola a za to im veľmi ďakujeme!!!

Špeciálne poďakovanie patrí Mirovi Vallovi za všetko čo pre nás urobil. A jedno veľké ďakujem patrí aj Soni Boriovej, ktorá pomohla zohnať seno v tomto ročnom období ! Btw Soni tiež si super jazdila=) Takže tešíme sa ďalšie závody, ktoré určite budú... Slovenská longboardová asociácia (SLA)

Foto: Patrik Gubis, Pome, Jägermeister

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!