Utorok 03. Apríla 2012
Autor: Boardlife

2 komentáre

Kripel Crew skateboarding video

Cez víkend prebehla premiéra ďalšieho slovenského skate videa. Pochádza spod Tatier, z mesta Poprad. Samozrejme v ňom uvidíte množstvo spotov na Slovensku, ale aj v Čechách. Príjemné pozeranie.

Pridávame ešte interview s Michalom Smikom s ktorým sa pozhováral Miloš Ogurčák. 

Ako dlho sa točilo video a kde všade ste ho točili?

Video sa točilo niečo cez tri roky. Začalo to asi keď Daniel Turcer kúpil kameru v auguste 2008, ale reálne točiť sa začalo až na začiatku roka 2009.  Zábery sú pozbierané asi z celého Slovenska,  sú tam   Košice, Zvolen, Prešov, SNV, Kežmarok, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Zvolen,  Stará Ľubovňa, Poprad samozrejme,  plus nejaké  zábery sú ešte z Prahy.

Kto ho strihal, vyberal hudbu? Ako dlho trvala produkcia?

Celé video postrihal Dano za pomoci jazdca ktorého profil sa práve strihal. Ale reálne v programe to všetko spáchal Turcer ( za čo mu všetci ďakujeme) a inšpiráciami sme prispeli všetci. Jediný profil, ktorý Dano nestrihal bol Dominika Lešička, ktorý si ho postrihal sám. Hudbu do profilu si vyberal každý sám, ale muselo to všetko aspoň trošku kompozične sedieť.  Zábery sa zbierali asi tri roky, takže strihalo sa neustále, ale produkcia videa zo záberov trvala asi 2 alebo 3 mesiace.

Kto všetko v ňom má profil?

Som veľmi rád za každý profil, ktorý bol vo videu, pretože viacerí už jazdiť prestali, resp. na skateboarding nemajú toľko času. Prvý profil má Igor Hanečák, ktorý si v zime zrakvil koleno, druhý profil má Tomáš „ VEDRO“ Vendrinský, ďalší je Lukáš Reday,  ďalší part sú Friends, kde majú zábery buď ľudia ktorí nemali dosť záberov na profil alebo kamoši buď z Popradu alebo iných miest.  Ďalší dva profily majú Juraj Mišík a Filip Malík, ktorý teraz viacej posilňuje ako skateboarduje, čo je veľká škoda, ďalší profil má Domino Lešičko,  nasleduje Mišo Smik a ender profil má Daniel Turcer, ktorý to zavraždil úplne najviac, za zmienku určite stojí posledný trojzáber, kde vyzval „Slovenku“ – rail z 20-tich schodov, ktorý však neskončil najštastnejšie ako je možné vidieť vo videu.

Čo hovoríte na popradský skatepark?

Že kto nevidel neuverí :D. Prekážky nezmyselného charakteru neoptimálne rozložené a čo je najhoršie povrch prekážok je z umelej hmoty, čo znamená nechcený surfing. Výhodou je povrch, ktorý je z liateho betónu a osvetlenie, čiže sa dá jazdiť aj večer.  Ešte pred jeho výstavbou sme videli nejaké plány ako by mal asi vyzerať, ale realita nás pekne prefackala, keď robotníci začali vystupovať z dodávok s nápismi „ detské ihriská a preliezky“. Park je v hroznom stave, hlavne kvôli tomu plastu na povrchu a kvôli kvantu detí ktoré si chodia do skateparku posedieť a zavadzať na prekážkach keďže v blízkosti je obchodné centrum, kde sa stretáva celý Poprad.

Deň premiéry ste okrem videa odpremiérovali aj novú slovenskú skateboardovú značku, povedzte nám o nej viac! Aké produkty ponúkate? Kde všade sa budú dať kúpiť?

Áno, pred premiérov sa krstila nová značka BonBon skateboards. Dosky nám krstil Peter Molec, ktorý prišiel na kotve  z lyžiarskeho vleku :D . jednoducho top akcia. Projekt BonBon skateboards začal už minulého roku, kedy to však nevyšlo. Tento rok sa to však podarilo na výbornú a dosky prišli niekedy v strede marca. Dosky nám vyrába renomovaná americká fabrika na výrobu skate dosiek a hardwaru, čiže slovenská značka s americkou kvalitou. Mimo dosiek ponúkame ešte kolieska vo veľkosti 52,  samozrejme gripy  a plus nejaký clothing, ako tričká a šiltovky, všetko za  v pohode ceny. Produkty sa dajú zatiaľ kúpiť v KZN shope v SNV a v Picnic skateshope vo Zvolene a čoskoro aj na BonBon eshope.

Aký bude BonBon team? Kto všetko v ňom bude?

Official team ešte nie je hotový, o niektorých ľuďoch uvažujeme ale presný team bude známy neskôr, keďže ešte len teraz je oficiálne značka na svete. V priebehu najbližšej doby by mali prebiehať nejaké rozhovory s konkrétnymi ľuďmi o ktorých uvažujeme, Týmto by som chcel aj vyzvať ľudí , ktorí si myslia , že by mali byť sponzorovaní, nech posielajú svoje profily na (zatiaľ len) facebook profil BonBon Skatebrds, pretože chceme podporovať skateboarding a talenty, ktoré majú chuť a snahu. Takže verím že v najbližšej dobre bude jasný celý BonBon team, ktorý bude robiť dobré meno BonBon skateboards a slovenskému sakteboardingu.

Hodnotenie:

Komentáre

2 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

RichardSkate
RichardSkate Skoda ze to Dano neustal..
Pridané: 10:54 20.04.2012
IgorHanecak
IgorHanecak Mimo iné moj xicht na zaciatku neni mastny ale od piva...:D
Pridané: 15:59 07.04.2012