Les Corts - barcelonský tlak Mihala, Jiggy, Vrana, Nanuk
Pondelok 27. Októbra 2014
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Les Corts - barcelonský tlak Mihala, Jiggy, Vrana, Nanuk

Konečne som si našiel čas a podarilo sa mi vyprodukovať jedno z prvých videí z našej Barcelona tlakers tour 2014, ktorej sme sa zúčastnili v zložení Janko Mihala, Jiggy, Joži Vrana, Nanuk. Samozrejme všetko točenie a filmovanie som mal na starosti ja. Toto video to je filmované v novej skateplaze, ktorú postavili v časti Les Corts.

Les Cortes

Je jasné, že túto plazu navrhovali v spolupráci z architektmi, veď podľa fotiek a videa posúdite sami. Snažili sme sa spraviť na tomto mieste taký malý "spotcheck". Počas jedného dňa našej tour sme sa rozhodli, že spomínanú skateplazu navštívime aj my.

Pracovný názov tohto dňa bol "No skateboarding day", nakoľko to bol už siedmi deň tour. Všetci boli unavení a zničení z každodenného skateboardingu od rána až do večera. No predsa sa skejtovalo aspoň dopoludnia. Po vystúpení z metra a nahliadnutí do mapy sme hneď vedeli, ktorým smerom sa máme vybrať. Spočiatku tam dokopy nikto nebol. Ako sa chalani rozjazďovali prišla tam skupinka kolobežkárov, ktorá svojou prítomnosťou prekvapivo vôbec nezavadzala.

Následne sme začali filmovať. Chlapci boli silno motivovaný návštevou parku Guell, Sagrady familie, či vytúženého sa hodenia do mora v neskutočnom palerme, ktoré sme zažívali deň čo deň. V pomerne krátkom časovom intervale sme natočili všetko čo si chlapci povedali a tam sme sa mohli vybrať skúmať zaujímavosti mesta.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: tury nanuk mihala vrana barcelona spot

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!