Pondelok 05. Septembra 2011
Autor: Braňo
Foto-video: Braňo
3 komentáre

Leto 2011 by Braňo "Polo" Poláček

Počas leta sme s chalanmi ako Marek Kikinder, Brano Moravčík, Marek Janoušek, Maťo Repka, Kubo Ivančík a pár ďalšími týpkami :) spravili niekoľko výletov do bližších miest a parkov a tu je pár foto čo sa mi podarilo nafotiť.

V Bratislave sme zablúdili na starý štadión Artmedie Petržalka kde Maťo točil zábery do „Sanšajnu“. Prišli nás kuknúť aj páni „orgáni“, ktorí ale hľadali hnusných feťošov, tak po slušnej kontrole nás nechali pekne ďalej jazdiť. Na foto tu uvidíte Siliho, Mareka a Mika ... padali veci ako napr. bstail bigspin out od Mareka, flip do nosegrindu od Siliho, kruk nollie 360 shovit od Miku. Z Ružinova kde jazdí Maťo, Juro Vartík, Thomas a ďalší. 

Na Slavíne som bol s Braňom Moravčíkom a prišli aj Braňo Mrváň, Juro Vartík, David Mikóczi a aj Marek Kikinder tu má jednu sekačku. Padali veci ako fs flip do serky od Braňa, bs tail od Jura, nollie hard flip od Davida. Nakoniec nás vyhodil nejaký dement z po rusky hovoriacej krajiny, ktorý bol veľmi veselý a dosť agresívny. Stále sa nám snažil vysvetliť, že tu odpočívajú hrdinovia, ktorí bojovali za našu slobodu a mier ... tak sme sa pobrali o kúsok nižšie na známi spot pri garáži kde Braňo dal mega ollie do manualu.

Niečo sa nájde aj z vyhadzovačky kúsok od Ružinovského parku. Potom tu máme ešte foto zo super spotu na hraničnom priechode Bratislava-Berg a z mega blbej pyramídy pod diaľničným nadjazdom smer Senec.

V Hlohovci sme boli 2x. Padli veci ako fslip, fsboro na veľkom raile od Maťa. Braňo Moravčík zabil asi najviac veci ako fs blunt, nosegrind fs revert, flip do bstail - hodinu a pol vracaný a s nervami vydretý :) V bazéne mega štýloví feeble alebo fs lip. Marek Janoušek dal halfcab a halfcab heel do zlomenej dosky.

Nejaké foto zo Senice, kde sme boli fotiť na parádnom raile z 9 nakoniec nič nepadlo lebo Braňo bol asi troška viac hlučný pri vracaní feeblu, čo panička z kanclu nechápala :) tak sme sa presunuli na secret spot v bývalej škôlke kde sa chalani trápili na strašnom hajzel múriku. V Senici sme ešte nakukli aj do „Kasína“ kde si zajazdil Marek.

Koniec leta sme chceli ukončiť vo Viedni, kde sme sa vybrali na fasa výlet, ktorý ale dopadol hľadaním spotov a jazdením po cyklo chodníkoch v meste, takže taký blbec deň s pár foto navyše :)

Hodnotenie:

Komentáre

3 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

branopolacek
branopolacek no, už mi tak povie len pár ľudí. ale tipujem že tak mi hovorili keď si ty ešte ani toho dreveného káčera neťahal a nejaký e-bay vtedy ešte ani nebol.
Pridané: 13:25 22.09.2011
polo
polo haa kde si nabral tu prezyvku na ebay? ?
Pridané: 19:32 06.09.2011
shulec
shulec dost zle fotky
Pridané: 00:54 06.09.2011
Čítaj viac komentárov ...