Utorok 14. Mája 2013
Autor: Boardlife
Foto-video: Kristián
0 komentárov

Malá ochutnávka reportu z DC Back To The Streets - slovenskí jazdci

Ešte pred tým, ako čoskoro prinesieme full report z poľskej akcie DC Back To The Streets 2013, máme tu pre vás malú ochutnávku. Ide o vyše dvadsať fotiek slovenských jazdcov ako Rišo Tury, Braňo Mrváň a Ondro Leskoviansky. Objaví sa betónový kontrolór Miloš Ogurčák. Vychutnajte si fotky a čakajte na full video a report.

Čo to vlastne dával Rišo počas akcie v Poľsku? Zásoba trikov riadna, ešte by sa hodilo dačo flipové cez schody.

Flip fs boro, flip bs boro, heel bs boro, bigspin boro, flip bs nosegrind, flip bs 5-0, varial heel bs grind, noleifs boro, nolie crocked nolie boro, noli overcrok, ss lip, nolie heel boro, varial bigspin heel boro a fakei flip lipslide.

Medzi fotkami sa objavili aj dve netradičné. Jedna z nich zobrazuje slidujúceho Miša Jaksna, ktorý sa taktiež v Poľsku ukázal. Svoj legendárny Jackson boardslide dáva vo veľkom štýle a s riadne prepnutými špičkami. Tak ako to má byť! Na druhej netradičnej fotografii je Braňo Mrváň, ktorý skončil so skateboardingom a vybral si dráhu profesionálneho futbalistu. Braňovi v jeho domácom teame FC Madunice prajeme veľa šťastia a úspechov v 6. lige.
 Hehehe, ale nie, srandujeme :)

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!