Utorok 01. Februára 2011
Autor: PR

0 komentárov

Marek Zápražný, Maťo Pavlačič a ďalší v Skatearea 23

Pred pár dňami sme vám priniesli informáciu, že Marek Zápražný, Maťo Pavlačič a ďalší top jazdci idú na výlet do viedenskej Skatearea 23. Teraz vám chalani prinášajú video z tohto výletu. Sleduj ako zabíjajú Maťo Pavlačič, Marek Kocaá, Jakub Jiruška, Arnošt Ceral, Maxim Habanec, Juro Vartík a ďalší. Teraz už Martin Rinda.

„Zraz sme mali o ôsmej ráno, pri SM shope, keďže nikto nečakal, že sa všetci zídu v čas. Nakoniec každý dorazil a po naložení promo vecí sme vyrazili smer Viedeň. Pred hranicami sme sa ešte zastavili pre jedlo a hurá do Rakúska. Vo Viedni sme halu našli relatívne rýchlo, takže sme na mieste boli okolo jednej hodiny. Správci skateparku boli na nás veľmi dobre pripravení, mali pre nás nachystané jedlo , pitie a pomaly sa začali všetci rozjazďovať. Okolo pol tretej za nami do haly dorazili Marek Zárpažný s Jurom Vartíkom a s kamaremanom Deewom.

Prvá časť dema bola plánovaná na tretiu hodinu a ako bolo dané, tak sa aj stalo. Jazdilo sa ako na railoch, tak aj na bedni, tak aj zo skočky cez piknik a som presvedčený, že tým ktorý demo sledovali sa to zaručene páčilo, pretože ich ohlas bol celú dobu dobre počuť. Pri druhej časti od šiestej rozhecoval celú halu Marek Zápražný, keď začal skákať z veľkého bangu až na zem a vracal každý trik do dvoch, až troch pokusov. K nemu sa pridal Jakub Jiruška, Maťo Pavlačič, ktorý po chvíľke vrátil sw front heelflip. Ďalší, ktorému tlieskala celá hala, bol Arnošt Ceral, vďaka svojim trikom na railoch, ako napr. flip fs blunt.

Bohužial Maxim Habanec sa druhej časti dema nezúčastnil, lebo si v prevej časti odrel holennú kosť a narazil koleno. Marek Kocák tiež druhú časť toľko nejazdil. Na konci celého demasme rozhodili pár tričiek, samolepky, letáky a rozdali jeden skejt miestnemu riderovi za super jazdenie a vyrazili sme smer Praha. Bohužial sme chytili počas celej cesty sneženie, tak sa nám jazda predĺžila o pár hodín, ale všetci sme prišli v poriadku a to je hlavné.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!