Martin Čuj memoriál KZN CUP 2013 - skateboarding v tlaku
Pondelok 23. Septembra 2013
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Martin Čuj memoriál KZN CUP 2013 - skateboarding v tlaku

Mesto Spišská Nová Ves sa môže po sobotňajšej akcii premenovať na mesto Tlaku! Všade vôkol skateparku bola tlaková výš. Akciu prišli podporiť aj českí a poľskí bratia! Tento rok sa memoriál Martina Čuja a.k.a. KZN cup 2013 jazdil v netradičných disciplínach.

Martin Cuj Memorial KZN Cup 2013

Súťažiť sa začalo okolo 15:00. Jazdilo sa klasická súťaž do 15 rokov. V nej sa najviac darilo Samuelovi Lorenčíkovi. Druhé miesto bral domáci rider Feďo Ľupták a na treťom mieste skončil Matúš Sabol. Novou disciplínou bola súťaž do 18 rokov. V súťažných džemoch si vždy zajazdili dvaja jazdci. Najlepšie si počínal  Kristián Nguyen. Druhé miesto patrilo Nikolasovi Kačírovi a tretí bol Dušan Kružec zo Zvolena. Nasledovali best triky klasicky na pyramíde a zo schodov. Postupne sa začínalo stmievať, tlak sa zvyšoval! Nastal správny čas na Game od T.L.A.K. V hlavnej disciplíne súťažilo viacero jazdcov,  kto vyhral battle, čakali ho 4 poldecáky/decáky rumu (podľa toho jak vyšlo). Forma súťaže ala pavúk do finále pustila Adama Trana a Jožiho Kalafuta. Najväčším tlakerom sa stal Adam Tran, pričom Čeky bol druhým neoficiálnym víťazom. Určite väčšina zúčastnených je mu povďačná za nocľah po conteste. Rešpekt! Nasledujúce video zachytáva jazdenie počas celého dňa. Uvidíte napríklad Borisa Kupeca, Nikolasa Kačíra, Kristiána Nguyena, Adama Trana, Daniel Kočíř, Jasieka Zborowského s poľskou crew, ďalej Braňa Moravčika a Mrváňa, Tereskinel crew a Peťa Moleca. 

PS: Kto nebol, môže ľutovať.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!