Utorok 05. Júna 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Kubo Krížo
0 komentárov

Maxim Habanec by Kubo Krížo galery

Ako ochutnávku pred pripravovaným reportom z Bratislavský hrad miniramp session vám prinášame fotky od Kuba Kríža. Maxim Habanec prišiel do Bratislavy pozrieť miestne kultúrne pamiatky, povoziť sa na minirampe, ktorá stála rovno pod bratislavským hradom a ešte nafotiť zopár stylo fotiek pre Red Bull.

Maxima fotil Kubo Krížo, ktorý už dlhšie pôsobí v Čechách a produkuje kvalitné fotky. Fotky sú zmesou lifestyle a jazdenia na miniúčku, na ktorom prebehla aj skate session počas upršanej soboty. Max Habanec potvrdil svoje kvality a ako jeden z najlepších jazdcov českej skate scény session vyhral.

Nebudeme sa dlho rozpisovať, pri fajných fotkách to nemá význam. Vychutnajte si Kubovu produkciu v spolupráci s Maximom Habancom a Red Bull. Určite budeme radi, ak sa takéto akcie pod hradom budú konať do budúcna, má to svoje čaro.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!