Sobota 09. Januára 2010
Autor: Juraj Zajačka

0 komentárov

Michal Veselý vol. 2

Ak si spomínate zhruba z pred roka na článok s videom "Veselý Bulín", v ktorom som zostrihal nejaký ten materiál z kempu z Opavy, tak tentoraz je to zo skromného skateparku v Českom Krumlove a tentoraz čisto len Michal Veselý... Ček it aud starký!

Tentoraz šiel za coucha do česko-krumlovského campu Michal Veselý, 18 ročný jazdec z českej obce Žďár nad Sázavou. Pre všetkých, ktorým sa ešte do uší niečo o takomto kempe nedostalo, tak sú to kempy, konané v Čechách a mám pocit, že tento ročník bol už v poradí štvrtý. Ako tréneri sa tam už dokonca vystriedali aj Slováci, ako napríklad Peťo Molec, Peťo Mercell, alebo napríklad Jano Mihala. Ich úlohou je tam prakticky len jazdiť a keď niekto niečo chce poradiť, tak trochu poradiť a zase len jazdiť :)... Preto niet divu, že vždy mi ostane pomerne dosť záberov od couchov na to, aby z toho mohol vzniknúť nejaký takýto mini zostrih ;).

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!