Pondelok 28. Januára 2013
Autor: Boardlife
Foto-video: Miroslav
0 komentárov

Miloslav "Drevo" Šály - Without Name Video

Miloslav Šály prezývaný Drevo prináša svoj najnovší skate video počin. Natáčalo sa v Bratislave a mini video nesie netradičný názov Without Name Video. Pri príležitosti oficiálneho uverejnenia videa na do sveta sme sa s Drewom porozprávali.

Ahoj, na akých spotoch sa v Bratislave točilo?
Točilo sa na rôznych miestach po celej Bratislave. Skôr sme sa zameriavali na nie veľmi okukané spoty, ktoré rotujú vo všetkých videách dookola. Ak je človek aspoň trochu kreatívny, dokáže natočiť super sérku alebo trik hocikde.

Kto ta prekvapil svojim jazdením, resp. kto bol počas jazdenia najviac nahecovaný?
Pôvodný plán bol natočiť video, kde budú mať profily Andy Suchan, Lukáš Karásek a Miro Bodiš, plus nejaký mix ostatných. Tento zámer sa mi však nepodarilo dotiahnuť do konca, pretože chalani majú aj iné povinnosti a tak bol najaktívnejším jazdcom práve tretí spomínaný Miro Bodiš, s ktorým som natočil najviac a tým pádom sa dá povedať, že bol nahecovaný najviac.

Ako dlho si video točil?
Točili sme počas roka 2012. Zo začiatku som chcel video točiť ešte aj v tomto roku, no príchodom zimy som to nevydržal a začal som to dávať do kopy, aj keď som mal menej materiálu ako bol pôvodný zámer.

Čo ťa viedlo k natočeniu krátkeho jazdenia z Bratislavy?
To sa nedá takto povedať.. Skateboarding milujem, tak isto ako natáčanie a vždy, keď sa pohybujem po meste, tak sa obzerám okolo seba a analyzujem spoty. Takže zakaždým, keď niečo nájdem ihneď volám chalanom, že mám taký a taký spot a poďme sa tam pozrieť. Väčšinou z toho potom vznikne záber a ak ich človek natočí viac, postupne je z toho celé video.

Plánuješ aj do budúcnosti nejaké kratšie videa? Kam by si chcel isť s chalanmi točiť?
Určite budeme točiť aj v tomto roku. Nejaké plány už mám, tie ale zatiaľ nebudem prezrádzať.

Vo videu jazdia: Lukáš Karásek, Miro Bodiš, Adam Tran, Roman Lišivka, Andy Suchan, Ivan Kalev, Braňo Mrváň, Marek Zápražný a aj samotný autor videa Miloslav Šály.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!