Pondelok 30. Januára 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Matúš Rendek
0 komentárov

Miniramp session pohľadom Matúša Rendeka

Pred nedávnom sa vo Zvolene konala zaujímavá skate akcia. Na našom krásnom a relatívne malom Slovensku nerastú haly a kryté priestory na skateboaring veľkou rýchlosťou. O to viac nás teší, ďalšia z možností, ako si pojazdiť v nepriaznivom počasí.

Na počesť vybudovania haly v ktorej nájdete niekoľko minirámp prebehla Picnic Miniramp session. Dátum bol 21.1.2012 a miestom konania Zvolen. Presným miestom konania MPBH - skatehouse, Rázusa 8076, Zvolen (Zlatý potok). Výsledky z tejto príjemnej akcie, ktorá nebola ani súťažou, ale skorej session ste si mohli pozrieť v našej správe.

Teraz však dajme priestor umeniu Matúša Rendeka, ktorý sa na session zastavil, aby si cvakol zopár zaujímavých fotiek. Máme radosť, že Matúš sfotil akciu so svojím vlastným štýlom. Však posúďte sami. Týmto ďakujeme Matúšovi za fotky.

Jazdiť ste mohli vidieť Lukáša Mihalca, Peťa Moleca, Drewa, Dušana Kružeca, Lukáša Karáska, Maťa Chromineca, Erika Cvopu, Michala Horečného, Mareka Janoušeka, Igora Želtvaya, Romana Kentoša, Jura Vartíka, ale aj ďalších skvelých minirampových jazdcov. Veľké díky, patrí aj chalanom, ktorí sa postarali o vznik takejto haly, kde nájdete hneď niekoľko minirámp. Veľké díky Organizácii Grind a ľuďom, čo za ňou stoja.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!