Pondelok 03. Septembra 2012
Autor: Teodor Kuhn

1 komentár

Miro "Šváb" Bodiš a jeho progres

Pravda je taká, že skateboarding v Bratislave je mŕtvy. Starší chalani prestali jazdiť, lebo sa im začali dospelé životy, v ktorých už pre skateboard nemajú miesto. Iní chalani sa prezevlili do apatie, sedia doma pred telkou alebo chodia po kalbách. Ešte iní chalani sa nevedia dostať z bludného kolobehu "peniaze od mamy - drogy - stoka". Všetky tie talenty, ktoré sme tu mali a tešili sa z nich, zapadli prachom a zmizli.

O to krajších je tých pár výnimiek, ktoré si vedia nájsť miesto na skateboarding aj napriek stále ťažším okolnostiam.

Šváb má 24 rokov, peknú frajerku a chodí do roboty. Kde tu popije, pozabáva sa, nemá až tak času nazvyš. Ale na skateboard si čas vždy nájde. A nakoniec je to aj vidno. Spolu vám teraz ukážeme, kam sa Šváb na skejte za posledný čas posunul.

Rubrika Progres je tu aj preto, aby vám ak sa ocitnete v nudnom opakujúcom sa kruhu pripomenula, že sa treba neustále posúvať ďalej. Položte si otázku: Som každým dňom lepší v tom, čo ma baví? Stávam sa každý deň lepším človekom? A bude super, ak si budete môct povedať: Ale hej, hej som.

Teší ma, že sa nápad posunul ďalej a ďalší diel Progresu pre vás chystá môj dobrý kamoš Štefy Kurilla. Je sa na čo tešit.

Teodor Kuhn. 

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

ziiido
ziiido najviac top! triky, video a clanok uplne super. za poslednu dobu najlepsie video! bratislava musi ozit !
Pridané: 16:57 10.09.2012