Streda 16. Novembra 2011
Autor: Peťo Kubaľák
Foto-video: Peťo Kubaľák
0 komentárov

Monster Fridge Festival 2011 v Budapešti

Peťko Kubaľák si doslova „vybehol“ na tri akcie počas víkendu. Premiéry The Art of Flight Praha, The Art of Flight Bratislava a Monster Fridge Festival v Budapešti. Teraz už Peťo: „Svet je teraz úplne naopak. Všetci ťa tlačia a ten zhon je neznesiteľný. Občas rozmýšľaš nad tým, že trvalý pobyt by bol lepší napišaný na auto.“

Dal som si jeden z tipov, čo sú fajn, ale po určitej dobe ta to fakt prestane baviť. Z Bratislavy do Prahy, prídeš na byt, domov, je to fajn. Druhý deň začínajú povinnosti. Fotíš jak úplný magor aj s ostatnými... Celé sa to zvrhne a zrazu si znova v metre a vezieš si veci domov a dávaš sa trochu do chillu. Keď som sa vrátil naspäť na Námestie republiky, tak boli pokazené eskalátori, tak som musel ísť úplne iným východom... Ocitol som sa vo svete ktorý som vôbec nepoznal... :) Pýtal som sa na cestu, aby som trafil ten správny bod záujmu.

Party v Prahe bola super... vďaka ľuďom ktorých som stretol po dlhej dobe mi to prišlo, ako keby som bol doma pri krbe... ráno bolo v štýle Nemecko a keďže sme sa dohodli s ľuďmi z Fridge, tak som sadol do vlaku a dospával čo sa dalo... V Bratislave som si vyzdvihol novo nabúrané auto... a po ceste do Budapešti som zo sebou zobral partiu stopárov z Brna... Tie príbehy fakt stáli za to a miestami som sa cítil ako Alica. Btw keď ti stopár naloží že ťa pozná z party... FUUUUU

Na predmestí Budapešti som dal call s Matýskom. Bol úplne naštvaný, unavený, a ani sa mu nečudujem, a oznámil mi, že uteká domov. Prídeš ku bráne, tam ťa už čakajú VIP a press vstupy, voláš týpkovy, ktorý ti povie, že za 5 minút tam bude. Samozrejme, že sa niekde ešte zastavil a stál som tam asi tak polhodinu. To snáď nie je pravda, týpek na teba kuká a pýta sa ťa, že si nejaký busy. Fuuu tak mu povieš, jaky máš trip a že je mi ľúto, že dnes v noci musím byt naspäť v BA a že party minulý rok bola super, ale jednoducho to nedám.

Narýchlo sme vyriešili papierovačky... Potom som dostal ďalší, úplne iný vstup... To už bol druhý press@! Tým, že som nemal čas na BA a nestihol som si zobrať blesky, tak som kradol svetlo jak sa dalo. Na akcii som postretával veľa známych ľudí, hlavne zo Slovenska. Napr. legendu jazdenia na Slovensku a člena Oakley SK teamu - Tomáša Lančariča a ďalších.

Prišiel som na spot a po krátkom vítaní s ľuďmi, ktorých som dlho nevidel a ktorých mam fakt rád, som sa usadil na spote a stihol som ešte krátky tréning pred finals. Finále nesklamalo. Boli aj double... ale príde mi to už moc hrotene. Keď som videl Nečasa, jak to čisto v tej výške robil....Viacej ma bavilo kukať sa na štýl ako na hrotenie.... Ako dávať doubles.... Hmmm časom to dáš aj ty. Večer som si ešte počkal na vyhodnotenie... Stálo to za to. Fridge je super festival. No ale každý špás niečo stoji... Takže potom som sadol do auta a letel domov jak sa dalo.... V sobotu premiéra v BA... Potom ďalšie fotenia a podobne... Realita a zhon si ta nájdu aj tak...

Kto vyhral Monster Fridge Festival, ako skončil Maťo Matys a Honza Nečas sa dočítate v našej správe s výsledkami. Morálnym víťazom celého víkendu sa stal PEŤO KUBAĽÁK. Je to top človek. Stíha pracovať, fotiť, cestovať, navšetvovať eventy, piť, žúrovať, obhánať frajerku, chilovať a aj ŽIŤ. Big UP Peťo!!!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!