Nedeľa vo Viedni - Richi Eliáš, Jakub Ťapucha, Martin Repka a Marek Janoušek
Utorok 14. Januára 2014
Autor: Braňo Poláček
Foto-video: Braňo Poláček
0 komentárov

Nedeľa vo Viedni - Richi Eliáš, Jakub Ťapucha, Martin Repka a Marek Janoušek

V Bratislave je skoro stále zamračené a hmla, preto jazdiť street nepripadá do úvahy. Na nedeľu predpovedali teplo, a aj keď mokro sme to riskli a vybrali sa do Viedne v zostave: Richi Eliáš, Jakub Ťapucha, Martin Repka a Marek Janoušek. Spotov, kde sa dá jazdiť keď je mokro, žiaľ nie je veľa.

Prvý  sme našli hneď na začiatku Viedne. Krásne nové drevené manuálky. Bs tail a bs lip slide od Richiho bol na tom spote naj, ale rovné múriky môžeš jazdiť aj v skateparku, tak sme sa pobrali smer Simmering. Jakub tam trápil na detskom ihrisku fs a bs noseslide, Richi odišiel ollie do bangu. Skončili sme pod mostom na zastávke Donaunsiel, kde neskutočne fúkal vietor. Cez to všetko sme tam strávili najviacej času. Richiho kick flip, Maťov nose manual a Jakubov wallride boli najviac. Deň sme zakončili na druhej strane Dunaja pri umeleckom diele ktoré sa podobá na vnútro lode, kde si Jakub  dropom z vrchu toho diela rozbil koleno a Marek to zakončil olliečkom v „podpalubí“. Padla tma a my sme sa premrznutí pobrali domov.

Foto a text Braňo Poláček.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!