Piatok 16. Januára 2009
Autor: Tomáš Hafner
Foto-video: Tričko a Robo Jedlička
0 komentárov

Nová robota ft. Marwin presents... Extrémny primát

Pri čítaní článku NSL som si vlastne uvedomil, že ďeťom nebudem môcť ukázať, čo ich otecko vo voľnom čase najradšej robil a hlavne ako, kde a s kým to robil. Samozrejme fotiek je spústa, ale predsa len asi naše deti budú mať fotky na háku už a uprednostnia videjko.

Volám do bordlajfu, dáwam motivačný telefonát, že kameru mi treba a na horách som furt, okolo mám ľudí, ktorí strihajú skate a snow veľmi radi, a tak som si pořídil kameru.

Pár dní na to volá Wajner z Vrátnej... Jebe, jebe, bude to OK. 24. decembra sa zdvíham od našich, berem električku, zubnú kefku, ktorú som dostal pod stromček a hybaj cuwat na hory. Cestou vyzdvihujem mojho bratranca Trička, neskôr budúceho kameramana. Vrátna je OK, spodok treba trochu šľapat potok... Klasika. Dva dni tam, dva dni Juh a potom to prišlo... Zajtra by TO malo ísť!!! Hlina mi vraví do telefónu o čerstvej správe z Jasnej o druhom úseku... Docuwaj, na December veľmi luxusné podmienky, dodáva.

Na Chopku trebalo byt už o ôsmej, otherwise si si mohol dať schmack v podobe skibusu nadrbaného beznádejne Jacekowcami. Ten, kto to stihol, otvoril sezónu na Chopku najpompéznejšie ako sa dalo. Žľaby boli vysnežené, aj keď ľadovy spodok bol hlavne vo vrchných častiach žľabov cítiť, ale vidieť ísť ratrak hore druhým úsekom na Lukovú... Paráda. Kosodrevina aj šutre komplet pod snehom, to sa nevidelo už zopár rokov... Prikyvovali aj ratrakári. No nič, aj keď som bol s partičkou na chatke plnej pálenua, smer bold daný, sneh čerstvo napadaný, budíček o šiestej a nedebatovalo sa. HYBAJ ROBIC!

Video sa strihalo už na Blave u Roba Jedličku. Musíte si uvedomiť, že je to náš prvý pokus, Tričko držal kameru v ruke prvý krát, prvé žľaby s trocha ľadovým spodkom sa jazdili opatrne, takže poprosím pičovať až po predložení lepšieho výsledku v podobných podmienkach. Ak sa vám to naopak páči, nezaujíma nás to tiež. Ďakujem: Lib Tech a Quiksilver, Matúšovi, Tričko, Lickovi (ďakujem za trpezlivosť a ochotu), Robo Jednička, LM Crew, Beyuz (úvodna hudba je aj mojim introm nového albumu, ktorý by mal byť v predaji od 1. apríla).

Ostaň taký, aký si a vychutnaj si naše videjko.

Ďakuje celá NOVÁ ROBOTA crew!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!