Pondelok 12. Decembra 2011
Autor: Braňo Poláček

0 komentárov

Nové Mesto nad Váhom s Braňom

Už od otvorenia haly v Novom Meste nad Váhom začiatkom novembra, som mal v pláne tam ísť niečo nafotiť. Asi pred týždňom som preto začal obvolávať ľudí, kto by chcel ísť do haly. Termín sme vybrali na nedeľu 4.12.2011. Nakoniec sa zozbierala celkom slušná zostava, spomeniem len mená ako: Braňo Moravčík, Juro Vartík, Marek Kikinder, Marek Janoušek, Kubo Ivančík, atď., atď..

Braňovi sa podarilo vybaviť „privátny termín“ v hale, aby sme sa nemuseli zrážať s kolotočármi :), takže bola otvorená už od 11:00. Ráno som sa dozvedel, že v hale budú v tom čase jazdiť aj chalani z Picnicu. To znamená ďalší „maséri“ a dala sa predpokladať veľká paráda.

Príchod do haly sa samozrejme pretiahol o viac než hodinu - blúdiť po Novom Meste v hmle ako mlieko je obrovská zábava a keď vám sympatický domorodec poradí opačný smer ešte väčšia :) Keď sme konečne dorazili, tak sa už vo veľkom fotilo (Peťo Mercell) a natáčalo (kameraman?). Sešn sa poväčšine odohrávala na pyramíde a raile, občas bol jazdený bangový funbox v zadnej časti skateparku. Padali veľké vraždy a kto pozná chalaňov, tak vie že naozaj VEĽKÉ.

Zopár mojich postrehov z haly: aj napriek tomu, že je tam (veľká) zima, keď zrovna nejazdíte; strašne sa tam práši a je tam slabší povrch, ktorý sa dá prežiť, nájdete tam fakt luxusné prekážky. Pre street skatera je z nich použiteľná asi len polovica, zato milovníci rádiusov si prídu na svoje. Bohužiaľ, keď sa dostavia kolotočári a ste dobrosrdečný, každého púšťate pred seba, si už príliš nezajazdíte. Hala v NMnV je naozaj to najlepšie čo môžete spraviť keď máte chuť jazdiť a nie je vonku pekne. Vstupné (1€) je na taký luxus naozaj symbolické a k tomu všetkému si môžete pustiť do reprákov aj vlastnú muziku :).

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!