Sobota 06. Augusta 2011
Autor: Matúš Amrich

2 komentáre

Once in Barcelona by Matúš Amrich

Začiatkom roka sme sa vybrali s kamošmi, menovite Michal Maco, Samuel Csáder, Braňo Mrváň, Juro Vartík ,Matúš Gajdoš, Janko Mihala, Dominik Lešičko , Vlado Kaliňák a ja (Matúš Amrich) na skate trip do vysnívanej Barcelony. Počas tripu som so sebou mal aj foťák na ktorý som okrem fotiek občas natočil aj nejaký ten záber, alebo som ho len nechal na statíve a my sme si zatiaľ kľudne mohli jazdiť.

Po príchode domov som nemal so zábermi žiadne veľké plány, a keďže som sa strihu nejako veľmi nevenoval, tak som ich podal do správnych rúk a výsledok ste už mohli vidieť dávnejšie v Gregovomvideu z Barcelony. Po dlhšom čase som sa videu začal venovať trošku intenzívnejšie a popri čisteniu počítača od nepotrebných vecí som si všimol staré zábery z Barci. Aj keď ich bolo dosť málo, bolo mi ich ľúto len tak vymazať bez toho aby som sa o niečo pokúsil, tak som sa do toho hecol a video je na svete.

Hodnotenie:

Komentáre

2 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Stewe
Stewe big up matusko ! precizne ako vsetko v tvojom zivote :)
Pridané: 20:06 07.08.2011
greg
greg veľmi pekné, jazvec!
Pridané: 14:59 06.08.2011