Ondrej Leskoviansky na umierajúcom bratislavskom secrete
Štvrtok 07. Augusta 2014
Autor: Števo Kurilla

0 komentárov

Ondrej Leskoviansky na umierajúcom bratislavskom secrete

Slovenský DC rider Ondrej Leskoviansky sa pri poslednej návšteve Bratislavy vybral poskejtovať na známy secret spot. Ako sa mu to išlo si pozrite vo videu. Treba však s ľútosťou oznámiť, že secret čaká (nikto nevie kedy presne) koniec. Ako dlho sa nám tam ešte podarí skejtovať je vo hviezdach. R.I.P.

Lesko sectet

Info ohľadne secretu od Teo Kuhna: SECRET SPOT BRATISLAVA, stanovisko zo dňa 1.AUG 2014: " V súčasnosti prebieha dolaďovanie vzhľadu a rozmiestnenia športových ihrísk v rámci veľkého projektu, ktorý sa pripravuje s investorom. Akékoľvek ďalšie práce na týchto plochách nemajú význam nakoľko dôjde k úplnej deštrukcii celej plochy vplyvom navážok ako podklad. Projekt bude rozsiahleho charakteru a zasiahne všetky plochy v hornej časti. Investor ani vedenie VM Mlyny sa nestotožňuje so zakomponovaním a vyčlenením plochy pre skateboardingové aktivity v rámci uvažovaného športového areálu." Čiže takto dopadla moja snaha o jednanie s internátmi a developerom športového areálu, ktorý má vyrásť aj na mieste Secret Spotu.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: leskoviansky diy bratislava secret

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!