Streda 20. Marca 2013
Autor: Boardlife
Foto-video: Števo Kurilla
0 komentárov

Otváračka bratislavského bowlu aj s Karáskom, Mrváňom, Zápražným, Vartíkom a ďalšími

Piatok 15.3. patril otváračke nového dreveného bratislavského bowlu, ktorý nájdete na Hálkovej ulici číslo 11 (areál administratívnej budovy). Na slávnostnom otvorení nechýbal ani primátor bratislavskej mestskej časti Nové Mesto, Mgr. Rudolf Kusý. My sme sa na otváračke boli pozrieť tiež a to prostredníctvom Števa Kurillu.

Bowl otváračka

V menšej, no príjemnej bowlovej miestnosti sa zišla celkom dobrá parta. Nechýbali mená ako Juraj Vartík, Lukáš Karásek, Braňo Mrváň, Alica Raticová, Drewo, Miroslav Bodiš či Marek Zápražný. Ako sa jazdilo, uvidíte vo videu.

Vybudovanie bazénu bolo financované prostredníctvom dotácie, ktoré mestská časť Nové Mesto získala od Obvodného úradu Bratislava v rámci projektu prevencie kriminality a zo zdrojov mestskej časti. Mestská časť získala financie zo štátneho rozpočtu v sume 10.500 € na realizáciu projektu krytého skateparku pre mladých. Obstarávacia cena bazénu bola: 11 628,00 € (vrátane DPH) Výstavbu samotného bowlu realizovala firma Parkpilot, ktorá zohľadnila požiadavky skaterov ako Lukáš Karásek a Peter Molec.

ASSR získala priestor do dlhodobého prenájmu za symbolickú sumu 1,00 €/rok, avšak všetky náklady spojené s prevádzkovaním bowlu si musí hradiť sama a tie sú v hodnote 156,00 € mesačne. Bowl nájdeme v bývalej výmenikovej stanici N502, ktorá je súčasťou budov v administratívnom areáli na Hálkovej ulici 11 v mestskej časti Nové Mesto. 

Hala by mala byť otvorená cez týždeň v popoludňajších hodinách a počas víkendu od cca 10:00. Bezplatný vstup je možný len s dobrovoľníkom, ktorý má kľúč od priestoru. Jazdci do 15 rokov musia nosiť prilbu povinne. Priestor bowlu je monitorovaný kamerami, je v ňom povolené jazdiť len na skateboardoch. Taktiež je možné jazdenie len v prítomnosti minimálne ďalšej osoby. Ďalej sledujte video z otváračky, ktorej sme sa zúčastnili.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!