Otváračka sezóny 2018 - Sereď
Sobota 21. Apríla 2018
Autor: Cube Skateshop

0 komentárov

Otváračka sezóny 2018 - Sereď

Konečne tu máme jar, krásne počasie, dlhšie dni plný skateboardingu. Po pochmúrnej dlhej zime sa vyčasilo a Cube team sa rozhodol že oslávi príchod jari s otváračkou sezóny v sereďskom skateparku. V sobotu ráno sme sa zobudili do krásneho slnečného dňa. Pripravili sme pre vás grilovačku skejtovačku od jednej hodiny. V parku nás už čakali Nitrianský G´s a miestny mladí skateri. Pomaly dorazili aj ďalšie partie z Maďarska, Komárna, Trnavy a ďalších kútov Slovenska. Rozložili sme gril, nakopli sme hudbu z repráku a celodenná pohoda sa mohla začať. Kto prišiel mohol ako prvý kuknúť Cube Summer a Ambassadors In The Kitchen dosky.

Juro Danko a.k.a Beagle spustil spúšť na svojom fotáku a session sa rozbehla v neskutočnom tempe. Chalani sa najprv rozjazďovali na grindboxe. Hneď od začiatku padali bomby že niekedy sme neverili vlastným očiam.

Cube rider Tomáš Kubala odišiel flip bs tailslide a následne jeho flip bs tailslide bigspinshovit out už len bola čerešnička na torte. Vyhlásili sme prvý best trick z centralnej prekážky cez bang až na zem. Jojo Paňko tam vyslal intergalaktický switch heelflip. Tomáš Kubala trápil double heel a nakoniec to odišiel v takom ninja štýle že ani korytnačky by sa nehanbili za ten prútah. Tomášovi tam ešte poadol aj hardflip. Následne nastúpil Dávid Szakálos ktorý nedal šancu nikomu. Jeho 360 flip, pressure flip a nakoniec dlho trápený hardlip revert na ktorom najprv praskol dosku, následne aj zlomil. Chalani mu požičali dosku a odišiel to na first try a bral titul frajera dňa a Mini Logo kolieska.

Následne sme zapálil gril a troška sme pochillovali pri pivkách a dobrom jedle. Ďalší best trick sme vyhlásili na grindboxe.

Padli triky ako bs nosegrind nollie shuvit out od Braňa Moravčíka pána a kráľa Sereďského skateparku. Andrej Habán vrátil heelflip fs 50-50. Krisztián Angyal nollie bigspinshuvit noseslide. Ale táto prekážka najviac sadla Tomášovi Kubalovi a najkrajšiemu americkému futbalistovi z Nitry Kubovi Ivančíkovi. Tomáš tam vyslal flip nosegrind. Kubo tam vratil bs do huga revert out, fs nosegrind nollie shuvit out. Nevedeli sme sa rozhodnúť kto je kráľom boxu tak chalani si to rozdali v Game of skate na boxe kde Tomáš zdolal Kuba v pomere 5-3 a bral novú Cube Summer dosku.

Nakoniec nám ostala už len centrálna prekážka kde za 15 minút Kubo Ivančík zadelil triky ako fs bluntslide shuvit out, flip fs boardslide, fs bluntslide bigspinshuvit out. Bolo jasné každému že Jart ložiská poputujú do mesta pod Zoborom. Nakoniec sa chceme poďakovať všetkým zúčastneným. Dúfame že sa vidíme v hojnom počte aj na ďalšej Cube session.

Video: Juraj Danko (TOC media)
Text: Tomáš Kenyeres

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: sered otvaracka

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!