Štvrtok 18. Apríla 2013
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Otvorenie sezóny 2013 v skateparku Ťahanovce

Na tretí krát sa to konečne podarilo! Minulú sobotu (13.4.2013) sa po ôsmich rokoch konala súťaž v zabudnutom skateparku na Sídlisku Ťahanovce. Aj vďaka iniciatíve mladých ľudí zastupujúcich TSC, ESB, OZ Streetova liga a CAV crews sa uskutočnila jedinečná akcia kde sa predviedli bikeri a skateri spolu. Jazdenie bolo rozdelené na best triky. Samostatne bmx a skate.

otvorenie tahanovce

Prvý začali best trik skateboardisti. Mali cca 1 hodinu nato aby sa ukázali čo v najlepšom svetla na pyramíde. Chlapci sa poriadne hecovali čo bude vidno aj z videa. V kategórii do 15 rokov sme vybrali talentovaného Borisa Buyera, ktorý na transfery predviedol nollie bigspin flip alebo 360 flip. V kategórii nad 15 rokov najviac hecol domáci jazdec Paľo Dudík, ktorý na trasfery vytiahol nollie bs double flip a ss bs double flip. Veľká škoda, že sa mi to nepodarilo stihnúť natočiť.

Po krátkej prestávke sa k slovu dostali bikeri. Jazdili v poriadnom hece a nakoľko nevyznám sa do bike trikov radšej ich menovať nebudem. Viac sa dozviete z videa. Nasledoval bunny hop a ollie contest. U bikerov sa podarilo preskočiť 100cm. Ollie contest dopadol celkom zaujímavo. Kde sa Igor Hanečák, Lukáš RedayMaťo Chominec skočili 9 dosiek a tým prekonali starý rekord Vlada Ruščina, ktorý v tomto skateparku skočil 9 dosiek viac ako pred 8 rokmi. Najlepšie to však popilo Lukymu, ktorý prekonal hranicu 10 dosiek. Skúsil hecnúť aj 11 ale dopadlo to .... Sledujte video dozviete sa viac!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!