Patrik Paulínyi a jeho snb profil 2013
Utorok 21. Januára 2014
Autor: Boardlife

0 komentárov

Patrik Paulínyi a jeho snb profil 2013

Patrik Paulínyi patrí medzi stálice slovenskej snowboardovej scény. Už dlhšiu dobu si určite spolu s nami všímate jeho jazdenie, ale aj prácu, ktorou je videoprodukcia. Patrik vypúšťa do sveta zostrih z minuloročného jazdenia a pri tejto príležitosti sme sa ho spýtali niekoľko otázok. Sledujte jeho video a aj fotky.

BLF: Ahoj, čo práve robíš?

Patrik: Serus, práve využívam to, že zima si neplní svoje povinnosti a tak si ja plním tie svoje pracovné. Momentálne natáčam a vybavujem po Podunajskej nížine.

BLF: Aj teba serie zima?

Patrik: Aká zima? Už je zima?

BLF: Určite si aj ty odborník na predpovede. Aká bude tohto sezónna zima?

Patrik: Tak ja teraz neviem čí si ju kúpil Putin a či Fico. Rozmýšľal som a vychádzajú mi tieto dve možnosti. 1. Prezidentská kampaň - kto by videl Robkovu rozradostnenú tvár kebyže sú billboardy zasnežené, viac sa bude vynímať bez snehu. 2. Kúpil ju Putin nech majú v Soči konečne dostatok snehu.

BLF: Tuším máš dáke video? Videoklip? Promo k podomovému predaju, alebo žeby niečo iné?

Patrik: Áno otváram ústav pre duševne postihnutých tak som mu spravil takéto promo. Taktiež ešte hľadám tvár pre reklamnú kampaň ak by mal niekto záujem.

BLF: Ok, ok, tak vlastne ako si dlho točil tvoj profil, kto ti ho pomáhal točiť, strihať (profil stále myslíme) a tak, kto sa na ňom podieľal?

Patrik: Takže jedná sa o profil zo sezóny 2012/2013. S Peťom Čajom sme sa snažili veľa točiť streety, čiže väčšinu sezóny som trávil v mestách. Celá sezóna však nebola pre mňa bohviečo, pred zimou mi operovali koleno, takže som ho po celý čas musel šetriť a po každom jazdení si poriadne oddýchnuť. Už je to našťastie ok. Strašne ma teší, že sa to už pomaly rozbieha aj na Slovensku a konečne sa jazdci odhodlali na street ako vidieť aj v Peťovom videu Now i do It, kde nejazdia už len piati jazdci ako to bolo rok predtým...Najviac záberov mi teda poskytol Peťo, tiež Mišo “Polo” Polášek s ktorým sme točili v BB a o zábery z parku sa postaral prevažne legendárny Kvetko.

BLF: Čomu sa momentálne najviac venuješ? Videli sme nejaké videoklipy, promo krajiny, ozaj ako bolo na výlete v Škandinávii?

Patrik: Je toho dosť. Tento rok končím školu a popri nej mám už dosť veľa roboty. Čo sa tej týka, tak tento rok bol pre mňa skvelý, Spolupráce s takmer celou slovenskou hudobnou komerčnou scénou, niekoľko videoklipov doma i v zahraničí. Taktiež sa veľa cestovalo a jedna z krajín bola aj Nórsko kde sme natáčali spot pre camping. V momente som sa do tejto krajiny zamiloval, dokonca už pri nočnej ceste z letiska, kde síce von bolo vidno prd, no aj ten je v Nórsku krásny, takže uvidíme čo prinesie budúcnosť...

BLF: Vráťme sa k snowboardingu. Jazdíš? Kde s kým, baví ťa to ešte?

Patrik: Kde s kým, no to ti je už problém...Jazdí čím menej ľudí a už aj moja generácia začína pomaly odchádzať, robota, škola a tak...Najviac ale jazdím s mojou mikulášskou partiou, Zolo, Jenny, Kvetko, Lukáš Droppa, Kubo Brziak, a sestry Medlovie keď sa sem tam ukážu doma z pretekov.

BLF: Popri jazdení stíhaš aj točiť? Nemyslím za peniaze, ale pre zábavu... stíhaš to?

Patrik: Menej ako kedysi ale stíham, ak je to z chuti a pre zábavu tak si človek nato nájde vždy čas predsa.

BLF: Čo ta motivuje ešte jazdiť? Nemáme parky, tento rok ani sneh, ľudia sú zlí, vlekári ešte otravnejší, každý len pič*je... baví ťa ešte jazdenie?

Patrik: Ja tiež vkuse šomrem takže pohoda, mňa to baví, ale neviem či ostatných baví jazdiť so mnou. Nie no, motivuje ma zábava. Určite najviac na streete, kde človek väčšinou jazdí veci, ktoré nikdy nemal kde skúsiť, a práve tam posúva svoje hranice. To je na tom to, čo ma baví najviac. Byť s kamošmi, vymyslieť zaujímavý spot a potom sa na ňom dochuti vyzabávať z čoho ešte aj neskôr vznikne video, ktoré sa vždy slávnostne, decentne, slušne odpremiéruje.

BLF: Dík Paťo za odpovede, nech sa darí a vidíme sa na kúpalisku... ak bude takáto“zima“ pokračovať.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!