Po stopách snehu - alebo ako je to na východe
Piatok 28. Februára 2014
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Po stopách snehu - alebo ako je to na východe

O niekoľko dní nám oficiálne končí zima. Snehu nám tento rok veľmi nepriniesla a ak áno tak jedine na horách a málo čo v mestách. Výnimkou neboli ani Košice. Sem tam sa tu biela pokrývka na niekoľko dní ukázala, no v zapätí zmizla. V jeden deň som sa v skole stretol s Igorom Macákom a dohodli sme sa, že pôjdeme sa pozrieť na Kojšovskú hoľu.

Po stopach snehu

Vrstva snehu v meste bola rovná nule a tak sme tajne dúfali, že Kojša nesklame. Nakoniec sa nám plán podarilo zrealizovať. Igor spolu s priateľkou Števkou prišli po mňa s Kekem po včerajšom tlaku. Vyrazili sme na cestu a tajne dúfali, že konečne uvidíme aspoň trošku snehu. Konečne sme dorazili na miesto činu. Našťastie Kojša nesklamala a ponúkla nám aspoň kúsok snehu na jej južnej strane kopca. Nakoľko je stredisko tento rok nepojazdné vyšliapali sme si ku street railu. S minimálnou vrstvou snehu a v maximálnom hece Igor dával jeden trik za druhým. Tento deň išla karta. Igor mal ešte jednu oporu stále za chrbtom, jeho roztomilú fenku Lolu, ktorá rada pózuje. Postupne sa pridali k jazdeniu aj Keke a Števka. Po asi hodine jazdenie sa k nám pridal aj Denis Nguyen a Tomáš Bodnár. Zvrhlo sa ešte masívnejšie jazdenie. Po zhruba dvoch hodinách chlapci rozhodli, že ešte si osadia jednu prekážku. Z rovnej guli nakoniec vzniklo pekelné combo, kde sa chlapci vyjazdili do sýtosti. Spokojní a zničení po tomto super dni sme sa pobrali za stmievania domov. Ako dopadol náš jeden deň prezradí najlepšie nasledujúce video. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!