Posledná Skate sešn roku pána 2015
Piatok 08. Januára 2016
Autor: Braňo Poláček
Foto-video: Braňo Poláček
0 komentárov

Posledná Skate sešn roku pána 2015

Už dlhšie som vedel že chalani majú v Trnave takýto mega luxus DIY síkrit. Na 30 krát sme konečne s Braňom Moravčíkom aj dohodli termín skejtovačky. Vyšiel na posledný deň roku pána dvatisícpatnácť. Tajne som dúfal že sa nás nazbiera viac, nakoniec skejtoval len Branko.

Slniečko krásne pieklo do -5°C a k tomu pofukoval aj jemný vetrík.

PARÁDA, čo vám budem písať :) Branko sa rozjazdil za 5 minút, ja som sa zatial v depe porozhliadol. Nenormálny potenciál, asi tak by sa dal opísať ten spot. Úplne nádherný oblúkový strop z drevených trámov. Nechcem provokovať, ale som zvedaví, kedy ho nejaký dementi podpália. Vznikne ďalšia zrúcanina na ktorej mieste pribudnú, nové a nádherné, ale hlavne lacné stavebné pozemky, pre mladé rodiny. (najväčší sarkazmus, na to neni smajl) A bude po tomto DIY skvoste. Vedľa sa už stavia krásne domčekové geto. (sorry, trocha som sa nechal uniesť komunálno politickou situáciou u nás doma :))

Najviacej ma ale v ten deň prekvapili POLICAJTI. Beháme si po streche, keď tu v diaľke biele autíčko :) 1 kus železničnej a 2 kusy príslušníkov štátnej polície. WAU!!!

Absolútne žiadny problém. Ináč sa to nedá povedať. Dokonca by som povedal že, nás stretli radšej ako zlodejov alebo bezďákov čo to tam pomálinky rozoberajú. V pohode nás nechali dofotiť. Veľké ĎAKUJEM Páni Policajti :) Takýto bol náš Silvester.

Všetko dobré do nového roku !!!

Braňo Poláček

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: skate session Braňo Poláček foto

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!