Prázdniny na Woodcampe si nenechaj ujsť!!!
Streda 28. Mája 2014
Autor: lentila

0 komentárov

Prázdniny na Woodcampe si nenechaj ujsť!!!

Minulý rok sme sa prvý krát zúčastnili najväčšieho skateboardového kempu v okolí Slovenska na Woodcampe. Bolo tam naozaj úžasne ale hlavne veľa zábavy a skateboardingu každý jeden deň. Ak máš od 6 do 18 rokov a chceš si v lete perfektne zajazdiť, niečo nové sa naučiť a doniesť si veľa zážitkov, tak neváhaj a poď aj ty na Woodcamp, tento rok v duchu pirátov – Woodcamp 2014 pirate edition!!!

Woodcamp je skateboardový kemp s 10 ročnou tradíciou. Je to v podstate tábor v prírode, ktorý má neskutočné možnosti skejtovania po celý deň a večer. Na Woodcampe sú vítaní úplní začiatočníci aj pokročilí jazdci, ktorí sa tu určite nebudú nudiť. Jazdiť sa dá na mini plaze, v betónovom bazéne, krytej mini rampe, trojúrovňovej drevenej plaze a na úplne novej betónovej skate plaze. Najväčším spotom je Woodplaza, ktorá sa skladá z troch úrovní a bola designovaná pre stredne pokročilých až pokročilých jazdcov. Prekážky v sebe nesú ducha jedinečných street spotov v podobe zábradlí, legendárneho double setu a ďalších. Pre začiatočníkov je určená mini plaza, kde sa môžu v bezpečí vyblázniť najmladší jazdci a kde si môžu skúšať základné triky. Pre tých, ktorí jazdia rampu čaká krytá drevená mini rampabetónový bazén. Najnovším projektom na Woodcampe je betónová skate plaza v rozmere takmer 1000 metrov štvorcových. 

Kemp je prispôsobený individuálnym potrebám každého jazdca a tréningy sa konajú v troch úrovniach pokroku tak, aby sa decká vracali domov s lepšími jazdeckými schopnosťami. Tréning je rozdelený do troch skupín pokročilosti: začiatočníci, stredne pokročilí a pokročilí.

Kvalifikovaný tím trénerov a inštruktorov zabezpečuje, aby sa decká nikdy nenudili a boli v bezpečí.  Najmladším účastníkom Woodcampu je 6 – 8 rokov a je určený pre mládež do 18 rokov

Okrem skateboardingu nájdete na Woodcampe množstvo ďalších aktivít ako trampolínu, skimboarding, tematické workshopy, rôzne súťaže, hry, kino, táboráky a ďalšie. 

Jednou z hlavných udalostí Woodcampu je návšteva poľských a medzinárodných skateboardových tímov. Účastníci kempu tak majú príležitosť zajazdiť si s profesionálmi, hovoriť s nimi o jazdení, zahrať si s nimi Game of S.K.A.T.E. V minulých rokoch Woodcamp navštívili napr. Peter Molec, Michael Mackrodt, Jerome Campbell, Maxim Habanec, Eniz Fazilov, Pirkka Pollari, Phil Zwijsen, Nassim Guammaz, Michi von Fintel, Ignacio Morata a mnoho ďalších. 

Kde sa Woodcamp nachádza? Woodcamp nájdete v strednej časti Poľska v meste Przysucha. Je vzdialený 680 km od Bratislavy a 711 km z Prahy. Rezort sa nachádza u jazera Radomka. K dispozícii sú ihriská pre beach voleyball , badminton, fubal, stolní tenis. Ubytovanie účastníkov kempu je zabezpečené v chatkách s kompletným sociálnym zariadením a izbami po 4, 5 alebo 6 osôb. Každá z chatiek je vybavená úložným priestorom, kúpeľňou a kuchynkou s ľadničkou. Každá chatka má svojho inštruktora, ktorý sa o všetko postará. V tábore nechýba bufet s kuchyňou, kde sa pripravujú raňajky, obedy a večere pre kemperov. 

Woodcamp je naozaj skvelé miesto kde sa môžete zaskejtovať ale aj príjemne a aktívne prežiť prázdniny, spoznať nových priateľov a zažiť kopec zábavy.

Pozrite sa ako bolo našej výprave s Peťom Molecom na Woodcampe minulý rok:

Woodcamp – najlepšie zážitky tohto leta I. časť

Woodcmap – najlepšie zážitky tohto leta II. časť

Všetky informácie a termíny Woodcampu nájdete na www.woodcamp.eu

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadne prihlásenia sa na Woodcamp vám radi odpovieme aj my. Napíšte nám na email: boardlife@boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!