Streda 08. Júna 2011
Autor: Robo

0 komentárov

Profil - Pantelis Messaropoulos

Pantelis Messaropoulos. Konečne som si zapamätal jeho meno. Tento chlapík pochádza z Gréckych Atén a v Bratislave študuje. Jeho skateboarding je na veľmi vysokej úrovni a každé jedno točenie vždy prinesie nejaký dobrý vrátený trik. Po Peťovi Molecovi prichádzame s ďalším full profilom. Je našlapaný technikou a inými vraždami, tak neváhaj a „push play“.

S Pantelisom sme točili kadetade po Bratislave, tak sledujte ako si poradil s týmito známymi aj neznámymi spotmi. Ako bonus tu máte aj rozhovor s Pantelisom, nech sa dozvieme niečo bližšie o tomto skateboardistovi z Atén. (rozhovor čoskoro)

Rozhovor pripravil Števo Kurilla a z obrovskej motanice slov sa snažil vyprodukovať niečo do slovenčiny Robo...

BLF: Tak sa nám predstav.
Volám sa Pantelis, pochádzam z Gréckych Atén, mám 23 rokov a jazdím okolo 13 rokov...

BLF: Čo znamená ELA RE?
ELA RE v gréčtine znamená niečo ako „no tááák“ v angličtine je to „Come on“ a je to tiež názov našej prichádzajúcej crew.

BLF:Ako sa ti páči život na Slovensku?
Na Slovensku sa mi celkom páči. Je to veľmi pekné a kludné miesto pre život. Som ďaleko od dobrých priateľov a rodiny, ale niekedy si naozaj užívam, že som preč od rýchleho a stresujúceho štýlu života v Grécku.

BLF: Plánuješ tu zostať po dokončení štúdia?
Niekedy o tom premýšlam, ale byť doktorom po štúdiu na Slovensku by nebolo moc jednoduché a je ťažké zostať v mojej krajine navždy...Uvidím.

BLF: Ako často chodíš jazdiť v Bratislave? A s kým chodíš jazdiť najčastejšie?
Normálne chodievam dva alebo tri dni do týždňa, tak je to pre mňa najlepšie. Teraz keď mám skúšky sa snažím chodiť aspoň raz do týždňa. Rád jazdím s každým, kto je v dobrej nálade a so Steviem a Robom, s nimi je sranda a sú to super najlepší chalani akých som kedy stretol a ešte k tomu neuveriteľný fešáci. (pozn. redakcie – pravdepodobne zlý preklad)

BLF: Aké máš plány do budúcnosti?
Nie som si moc istý čo bude. Hlavne chcem dokončiť univerzitu hehe a užívať si študentský život čo najviac ako to pôjde! A čo sa týka skateboardingu, len sa baviť bez zranení...

BLF: A čo ty a tvoj profil? Povedz nám o ňom niečo... Ako šlo natáčanie? Si s ním spokojný?
Začali sme točiť pred asi 3-ma mesiacmi ale vo veľmi pre mňa zlom období skúšok. Netočili sme moc často, ale som celkom spokojný, pretože som vrátil aspoň jeden trik vždy keď sme išli točiť.

BLF: Aké sú najlepšie spoty čo si kedy jazdil?
Toto je ťažká otázka, no najradšej mám spot kde som začal jazdiť!

BLF: Čo si myslíš o party-živote v Bratislave? Chodievaš sa niekam baviť alebo len študuješ?
Len študujem. Haha! Nie, sem tam chodím von, ale nočný život je tu naozaj šialený a najšialenejšie je ísť piť so Števom na intrákoch...

BLF: Ok Pantelis, dík za tvoj čas a želáme veľa šťastia!

Ďakujem aj ja! Špeciálna vďaka patrí Števovi a Robovi za ich čas na točenie.

 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!