Piatok 07. Mája 2010
Autor: Marek
Foto-video: Braňo Soroka - Marek
0 komentárov

Prvý Máj a.k.a záverečná session na Štrbskom

Prvý Máj. Pre niekoho všedný deň, pre niekoho sviatok práce. Pre skupinku mladých ľudí, ktorých spája snowboarding sa však v posledných rokoch stal dňom, ktorý naznačoval príchod najpohodovejšieho eventu sezóny, a to Májovej session. Tento rok sa však z rôznych dôvodov táto akcia plná príjemného jarného jazdenia, zábavy a samozrejme šialených afteriek nekonala.

Napriek tomu sme sa práve v sobotu, prvého mája, vybrali na miesto, na ktorom sme počas sezóny trávili takmer každý víkend, a to do K2 snowparku na Štrbskom Plese. Odchod ako vždy, 8:05 z košickej železničnej stanice. Vo vlaku cestou tam boli všetci nadržaní na luxusný pojazd, ktorý nám ale ešte o hodinku skrátilo čakanie na zubačku v Štrbe.

Po príchode do parku sme síce boli trošku zaskočení, koľko snehu ubudlo od našej poslednej návštevy, no celý natešení sme sa veľmi rýchlo prezliekli a šli sa rozjazdiť na malé široké bedničky. Na zahriatie padali rôzne preskakovačky, reverty, pressy či Jacskon grind. Medzitým došla partia zabijákov z Poľska, ktorí si ihneď osadili street box.

Po tom, ako sa naši susedia rozjazdili sme všetci začali jazdiť spomínanú prekážku. Počas príjemnej session padali triky na switch aj neswitch , a to blunty, backtaili, fróňa, BS’in, FS blunt 450 out a opäť rôzne preskoky či pressy. Najviac to asi zabíjal Poliak Maciek Dlugosz, ktorý poslal Fs blunt 270 to tailpress, switch nollie backtail to tailslide a šialenú FS 360 to grind! Po veľmi pekne strávenom dni sme sa okolo piatej hodiny popoludní pobrali späť do našich rodných Košíc. Takýto spring day si chceme zopakovať ešte minimálne raz a tak neváhajte a choďte si aj vy užiť posledný sneh. PEACE!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!