Red Bull Skate Arcade prichádza na Slovensko!
Streda 14. Mája 2014
Autor: Red Bull

0 komentárov

Red Bull Skate Arcade prichádza na Slovensko!

Zapoj sa do sketovej „videohry“ a poď na trip tvojho života. Osem týždňov a každý týždeň nový trik v podaní víťaza Svetového pohára v skateboardingu Maxima Habanca ako výzva pre vás. Prijmite hodenú rukavicu, natočte video, kde ukážete rovnaký trik ako Max, v čo najlepšom štýle a uploadnite ho na web. Ukážte sa v najlepšom svetle, nechajte hodnotiť porotu a presvedčte verejnost, nech vám posiela hlasy. 20 najlepších Slovákov cestuje do Prahy na česko-slovenské finále, z ktorého najlepší Slovák ide na svetové finále Red Bull Skate Arcade.

Red Bull Arcade

Sledujte video teaser na Red Bull Skate Arcade

Hlavnou myšlienkou skejtovej „videohry“ je skejtuj, natoč, nahraj a vyhraj. Red Bull Skate Arcade sa zrodilo v roku 2012 podujatiami v Španielsku, Francúzsku a Taliansku. Po úspešnom prvom ročníku sa do skate arcade zapojilo viac ako 20 krajín a národní víťazi si to rozdali v celosvetovom finále v španielskej Barcelone. Tento rok Red Bull Skate Arcade prichádza aj na Slovensko. Využi šancu kvalifikovať sa na česko-slovenské finále, z ktorého víťaz postupuje na svetové finále opäť v mekke skateboardingu.

Princíp hry je jednoduchý. Každý týždeň vo štvrtok zverejníme trik, ktorý vybral jeden z najlepších svetových skaterov Max Habanec. Natoč svoju performance určeného triku v čo najlepšom štýle, čistote a precíznosti, založ si konto na stránke www.redbullskatearcade.sk. Uploadni video triku, ktoré môže mať max. 30 sekúnd a ak určený trik v tvojom prevedení bude OK, prešiel si prvý level a dostáváš sa na druhú métu. Tvoje video ohodnotí odborná porota, no svoj hlas dávaj aj verejnosť. Hodnotiť sa bude štýl, originalita a prevedenie jednotlivých trikov, ďalšie extra body získava počet videní, počet hlasov a tiež rýchlosť nahrania videa na web. „Pre Red Bull Skate Arcade som natočil 8 trikov, ktoré budeme postupne zverejňovať na webe. Jedná sa o kombináciu trikov určených pre jazdenie v parku a to ako na rádiusoch, tak na railoch,“ hovorí ambasádor a jeden z rozhodcov Maxim Habanec a zároveň dodáva, že chcel, aby bola pripravená kombinácia trikov zábavná a motivujúca pre širokú skejtovú verejnost.

Kto sa môže prihlásiť ...

Red Bull Skate Arcade je projekt určený všetkým tým, ktorí jazdia na skateboarde bez rozdielu veku, pohlavia a jazdeckých schopností. Stačí sa iba registrovať, sledovať web a nahrávať svoje súťažné videá. ,,Projekt je šancou pre ľudí, ktorí nemajú peniaze, čas, alebo možnosť cestovať na skejtové preteky a posúvať svoje jazdenie na vyšší level v priamej konfrontácii s ostatnými jazdcami. Tu stačí mať telefón, kamaráta, ktorý ich natočí, prístup na internet a rázom sa vám otvára možnosť zúčastniť sa na reálnych pretekoch v Prahe, Barcelone a možno aj Kalifornii,“ konštatuje Max.

10 riderov, ktorí prejdú najviac levelov plus 10 vybraných odbornou porotou sa 19. júla stretnú na legendárnom pražskom Stalinovi s českou elitou. Z česko-slovenského finále postupuje jeden Čech a jeden Slovák do Barcelony, kde sa 13. septembra uskutoční svetové finále Red Bull Skate Arcade.

Kto pôjde do Barcelony ...

Cestu na európske finále do Barcelony má isté najlepší český a najlepší slovenský jazdec z česko-slovenského finále v Prahe, ktoré sa bude jazdiť 18. – 20. júla. To je určené pre 40 jazdcov, 20 najlepších z každej krajiny. Pre víkendový event bude na Stalnovi pripravený skatepark zahrňujúci celkovo štyri spoty, hodnotiť sa bude freestyle časť, kde budú jazdci dávať svoje originálne jazdy a tiež prevedenie predom definovaných a extra bodovaných trikov. Najlepší český a slovenský jazdec sa môže tešiť na európske finále v Barcelone a ak sa im bude dariť a v Španielsku zažiaria, môžu získať trip do Kalifornie.

Prvý trik ide von už v stredu 14. mája a až do 10. júla do 12:00 h máš možnosťuploadovať tvoje natočené triky na www.redbullskatearcade.sk

Podmienky súťaže: www.redbullskatearcade.sk/terms-and-conditions/

#skatearcade @redbullsk

Harmonogram zverejňovania trikov:

14. mája – Level 1

22. máj – Level 2

29. máj - Level 3

5. jún – Level 4

12. jún – Level 5

19. jún – Level 6

26. jún – Level 7

3. júl – Level 8

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!