Red Bull Skate Arcade - slovenské video
Streda 30. Júla 2014
Autor: Boardlife, Red Bull

0 komentárov

Red Bull Skate Arcade - slovenské video

Popri full reporte z česko-slovenského finále Red Bull Skate Arcade, kde ste si mohli pozrieť fotky a oficiálne video, prinášame aj slovenský príspevok. Konkrétne sa o neho postaral Red Bull a Števo Kurilla.

Tvorca skate filmu Elare Štefan Kurilla nelenil a 2 dni sledoval cez hľadáčik svojej kamery 16 slovenských jazdcov, ktorým sa podarilo doraziť na česko-slovenské finále Red Bull Skate Arcade. Výsledok si môžeš pozrieť vo videu vyššie.

FULL REPORT AJ S FOTKAMI A VIDEOM SI POZRITE TU.

Rozmenené na drobné, uvidíš piatkový riders meeting a nočnú tréningovú session so sérkami od Igora HanečákaBraňa Mrváňa. Sobotné finále, ktoré sa skladalo z 3 levelov, ktoré sa jazdili formou jamu. 

Level 1 - klasické stalinské trojky, piknik table a bang s lavičkou. Tu zabíjal Juraj Vartík so svojím fs 180 nosegrind na pikniku a fake ollie cez trojku.

Level 2 - český rider Adam Lukas vrátil na piknikáči 5-0 grind 360 flip out a zo Slovákov sa predviedol Adam Tran so svojím štýlovým blunt fs out na rádiuse.

Level 3 - to boli stalinské sedmičky s railom a šikmým a rovným grindboxom po stranách. Juraj Vartík vrátil na rovnej bedni pomerne „trendy“ wallie do grindu či bs noseslide bigspin out. Adam Tran jazdil prevažne rail, kde padali najmä triky ako smith a bs smith grind, bs lipslide. Prvé miesto patrilo zaslúžene Braňovi Mrváňovi, ktorý išiel vo finále úplnu abecedu trikov na raily. 5-0 grind, smithgrind, lipslide, nosegrind či noseblunt. Na konci ešte vyzval schody kick flipom a hneď na to fs flipom na prvú. 

Nasledovalo vyhlásenie víťazov, výlet loďou po Vltave a afterparty až do rána.

Braňovi gratulujeme a tešíme sa na jeho účasť na svetovom finále v Barcelone 13. septembra.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!