Red Bull Skatearcade v plnom prúde + Freestyle level
Utorok 02. Augusta 2016
Autor: Boardlife

0 komentárov

Red Bull Skatearcade v plnom prúde + Freestyle level

Zaujímavá interaktívna skate súťaž Red Bull Skatearcade je v plnom prúde. V pondelok 1.8.2016 sme sa prejazdili do jej druhej polovice. Celá súťaž je veľmi jednoduchá a rovnaká pre všetkých účastníkov na celom svete.

Je to naozaj jednoduché. Stačí sa registrovať na stránkach www.redbullskatearcade.com, natočiť jednotlivé triky k levelom. Zatiaľ je otvorených 5 levelov (Frontside Ollie 180, Kickflip, Frontside Boardslide, Halfcab Noseslide a Frontside Nosebluntslide) a ešte jeden bonusový, o ňom neskôr. Takže natočíte zadaný trik v čo najväčšom štýle, v čo v najväčšom tlaku, spote a uploadnete si ho na svoj profil. Ak si trúfnete sťažiť zadaný trik, nech sa páči, budete ohodnotení viacej bodmi. Následne po uploadnutí vám online porota pridelí body, ktoré môžete získať aj počtom videní vášho triku (1000 videní/ 250 bodov). Ďalšie bonusové body získavate rýchlosťou uploadnutia triku a to 500 bodov pre prvých 20 jazdcov v každom leveli. Ak vám dajú kamoši hlas, tak môžete získať za 100 hlasov ďalších 250 bodov. No a nakoniec, až 3000 bodov môžete získať  za skrytý bonus.

Porota hodnotí originalitu, prevedenie a štýl, na každú kategóriu je maximálne 1000 bodov. čiže od rozhodcov môžete získať maximálne 3000 bodov.

Celá súťaž je jednoduchá a nenáročná. Stačí sa registrovať, nahrať krátke videá vašich trikov, uploadnúť ich a ste v hre o finále v Brazílii, ktoré sa odjazdí 3. – 7. novembra 2016. Čas na zajazdenie trikov sa kráti. Záverečný level bude otvorený koncom augusta.

Level 1 - Frontside Ollie 180
Level 2 - Kickflip
Level 3 - Frontside Boardslide
Level 4 - Halfcab Noseslide
Level 5 - Frontside Nosebluntslide
Level 6 - 360 flip
Level 7 - Frontside flip + switch backside crooked
Level 8 - Nollie flip noseslide
Freestyle level

Pozor je tu ešte jedna šanca, ako sa dostať do Brazílie priamo. Keby vám nejaký zo zadaných levelov nesedel, máte šancu vo Freestyle leveli. Stačí postrihať minútové video vášho najlepšieho jazdenia a máte šancu sa do Brazílie dostať ako „divoká karta“. Tu je však pre celý svet len jedno miesto, na rozdiel od 24 miest v trikovej súťaži.

AKO VYZERALO FINÁLE V BARCELONE, NA KTOROM SME BOLI SPOLU S BRAŇOM MRVÁŇOM, KARLOM RAICHLOM A MAXIMOM HABANCOM - VYMAKANE!

Využite jedinečnú šancu, tak ako ju v roku 2014 využila vyše štyridsiatka zúčastnených Slovákov v súťaži Red Bull Skatearcade. Dvadsať z nich spolu s dvadsiatkou Čechov sa spolu stretli na Staline, aby si zajazdili o finálovú miestenku do Barcelony. Nakoniec sa víťazmi Slovensko – Českého finále stali Braňo Mrváň a Karel Raichl. Dúfame, že aj tento rok do Brazílie pocestuje niekto z našej krajiny.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať do komentu, alebo mailom.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: red bull skate arcade skatearcade mrvan raichl brazilia

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!