Report z Concrete Jam 2013
Štvrtok 22. Augusta 2013
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Report z Concrete Jam 2013

V nedeľu sa v Košiciach úspešne odjazdil Concrete Jam. Ten bol rozdelený do dvoch kategórií, s toho dôvodu do mladšej kategórie, prišlo veľa šikovných jazdcov, čo nám organizátorom urobilo veľkú radosť. Svojou účasťou nás podporili napríklad, Lukáš Cína a Daniel Rahman z Prahy, Frederik Lúptak, Samuel Lorenčík a ďalší. Posledne menovanému sa podarilo odjazdiť 3. miesto. Na druhom mieste skončil Daniel Rahman a najviac toho odišiel Jiggy, ktorý si odniesol prvé miesto.

Concrete jam 2013

Ďalšia kategória bola nad 15 rokov a taktiež tam padali pekné triky. Najviac s celého dňa išla karta Jankovi Mihalovi. Domov si zobral aj besttrik za360 flip a nollie heelflip s piatich schodov. Na druhom mieste skončil domáci šoumen Maroš Šolc a na treťom mieste sa umiestnil Peter Madar taktiež s Košic. Túto akcie sme sa snažili oživiť formou graffiti. Maľovala sa betónová zábrana. Počas celej akcie bola dostupná chill zóna s vodou a ovocím, ktoré išlo na dračku najme po skončení contestu. Ďakujeme sponzorom za support, a verím, že sa o rok uvidíme na Concrete Jame opäť. Ako to vlastne prebiehalo prezradí nasledujúce video.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!