Nedeľa 01. Januára 2012
Autor: Paťo Paulínyi

1 komentár

Report z Follow us snowboard campu

V stredu (28.12.2011) prebehol v Jasnej Follow us snowboard camp. Zmyslom tohto campu bolo pomôcť najmä mladším a menej skúseným jazdcom naučiť sa jibbovať bez zbytočných zranení, ktoré sa objavujú zo sezóny na sezónu čoraz častejšie, a v ich ďalšom snowboardovom rozvoji a hneď zo začiatku sezóny ich motivovať skúšať a učiť sa nové veci.

Tak ako bolo? V parku boli prekážky každej obtiažnosti určené nielen pre pokročilých ale i začínajúcich jazdcov. Podľa náročnosti jednotlivých prekážok boli ľudia rozdelení do skupín (začiatočníci, pokročilí,...), pričom každá skupina mala svojho „kouča“, ktorý im počas celého dňa pomáhal a ukazoval ako na to. Začiatočníci sa naučili základom na širokej bedni, poniektorí naskakovať na rail a pokročilí nové triky na raily. A to všetko len za symbolické 1 €. 

Celý camp sa niesol v znamení zábavy z jazdenia, i keď miestami nám to prerušili skupinky turistov, ktoré veselo križovali dopady a nebrali ohľad na jazdcov. Ocenení boli najusilovnejší jazdci, ktorí jazdili počas celého dňa a skúšali najviac trikov. Vyhrali vecné ceny od Boardlife.sk, B-store LM, Holden, Ashbury. Medzi ocenenými chalanmi boli Lukáš Droppa, Kubo Krška a Ivan Ľuba, babám zas dominovali Kristína Harmanová a Dominika Králiková.

Menom Follow us crew Vám prajem šťastný nový rok a úspešnú sezónu bez zranení. Paťo.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Nedorolka
Nedorolka kubo 3.16 v style "ja som maseeer!!" :)
Pridané: 18:40 05.01.2012