Report z KZN pozitif day 2013
Utorok 30. Júla 2013
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Report z KZN pozitif day 2013

FREESTYLE! Takto by sa dal nazdať KZN pozitif day 2013, ktorý sa konal minulú sobotu v Spišskej Novej Vsi! Akciu prišlo počas neskutočnej horúčavy podporiť veľa mladých ľudí. Napriek tomu sa celý deň poriadne hecovalo a súťažilo o zaujímavé best triky.

KZN pozitif day 2013

Spomeniem napríklad jednu cenu, ktorú predstavovalo sekundové lepidlo, drôt, chlieb s horčicou a klobása. Zhodou náhod je vyhral jeden z členov Tereskinel crew, ktorý celý deň spríjemňovali náladu svojou snahou zavadzať. V poobedňajších hodinách prišlo vykúpenie v podobe dažďa, čo sme všetci srdečne privítali. Na akciu sa zúčastnilo veľa mladých jazdcov z východného Slovenska, ktorí dokázali, že skateboarding na východe neupadne do zabudnutia! Vo videu, ktoré zachytáva priebeh celého dňa sa ukážu okrem Tlakers a Teresknel crews aj Jano Rúra, Klokan, Tomáš Kubala, Boris Buyer, Ruxo, Maroš Šolc, Nanuk, Vejce, Juraj Kedroň a kolobežkáris Maťo Chominec, ktorý opäť predviedol svoj rádiusový skill. Viac vo videu!

Výsledky z akcie nájdete v našej prvej správe z KZN City a miestneho contestu.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!