Utorok 30. Apríla 2013
Autor: Boardlife
Foto-video: Števo Kurilla
0 komentárov

Report z otvorenia skate sezóny 2013 v Bánovciach nad Bebravou

Teplé počasie a minimum zrážok dáva tušiť príchod skateboardovej sezóny 2013. K jazdeniu samozrejme patria aj skateparky. Po otváračke dvoch košických skateparkov prebehla v sobotu 27. apríla 2013 aj otváračka skateparku v Bánovciach nad Bebravou.

Banovce

Náš redakčný team samozrejme nesmel chýbať a tak si teraz môžete pozrieť video od Boardlife.sk kameramana - Števa Kurillu. Ešte sa však vráťme k samotnej akcii a zhodnoťme otváračku. Niesla sa v pohodovom duchu, zúčastnilo sa jej viacero známych jazdcov ako: Kubo Ivančík, Erik Cvopa, Michal Horečný, Braňo Mrváň, Braňo Moravčík, Adam Tran, Filip Krchník, Kristián Nguyen, Riči Eliáš a ďalší.

Celý deň sa v pohode jazdilo, grilovalo, chillovalo a popíjalo pivko/kofola. Okrem otváračky prebehla aj jedna hodnotená súťaž a to Game of S.K.A.T.E. Najlepšie zatrikoval Kubo Ivančík, pred druhým Mišom Horečným, Filipom Krchníkom a Kristiánom Nguyenom.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!