Retro: Pomakjou z Prešova (2007)
Pondelok 05. Augusta 2013
Autor: Drewo
Foto-video: Duke a Štefy
0 komentárov

Retro: Pomakjou z Prešova (2007)

Je rok 2007 a pozerám sa na jedno z prvých prešovských videí s názvom POMAKJOU. Kvalita dobrá, triky na čistotu a nie obyčajné. Jasné, že to treba ukázať svetu.

Pomakjou 2007

Video bolo točené v roku 2006. Strih je dobrý a divák môže mať pocit, že je to viac širokouhlé než pri normálnom 4:3 formáte. Mňa osobne toto video svojou kvalitou fakt zaujalo. Tieto zábery boli natočené v Prešove na spotoch ako je pomník, spš strojnícka, divadlo a na rôznych menej známych Prešovských spotoch. Jazdia v ňom čisto prešovskí lokáli a to: Juraj Bageta Sabol, Kali, Pytkyn, a ostatní, ktorých nepoznám (sorry, chlapci). Objaví sa tam dokonca aj Ďuki!!

Môj názor je: 1.Vlaky nie sú až také drahé. 2. Treba sadnúť a cestovať aspoň po Slovensku. 3. V každom väčšom meste sa nejaký ten spot nájde. 4. Tak hybaj na vlak a ukáž sa aj v inom meste. 5. Tomu ver, že ti to pomôže zdokonaliť sa!!

Vo videu je vidieť, že chlapci skejtovať vedia, ale vďaka naším komunistickým architektom sa nemajú kde realizovať. Dúfam, že sa vám toto video bude páčiť a vyhecuje aj jazdcov z iných menšich miest na Slovensku (teda bacha, Prešov nie je až taký malý :) k robeniu niečoho podobného.

Teším sa na Vás v Košiciach, pri točení nejakého nového videa. Bye Bye!!

Reportáže domácich crews, Kamera a strih: Duke a Štefy. Text: Drewo., 23.03.2007

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!