Štvrtok 20. Októbra 2011
Autor: Boardlife

1 komentár

Retro: Zlá doba 2 (2005)

Aj dnes pokračujeme rubrikou Retro. Už sme vám v nej ukázali ako sa na svetlo sveta v roku 2002 rodilo video Zlá doba a aj Good Morning Skateboarding v roku 2004. Príjemná spomienka na tieto dva počiny. V dnešnom Retre si pozrieme video Zlá doba 2.

Video Zlá doba 2 vyšlo v roku 2005. Pochádza z dielne bývalého filmára, dnes surfera, krčmára a nášho kamaráta Roba Jedličku. Robo v tom čase pôsobil pod názvom - Marwin Production. Pomáhal mu aj Lukáš Karásek, ktorý 24.02.2005 oznámil dokončenie videa.

Video má skoro 35 minút a uvidíte v ňom top jazdcov tej doby. Kamera: Robo Jedlička, Michal Babinec, Lukáš Karásek, Matej Kardelis. Jazdci: Andrej „Lupo“ Sucháň, Juraj Celler, Peter Molec, Maťo Pavlačič, Marek Zápražný, Ondrej Leskoviansky, Lukáš Karásek, Matej Kardelis, Mišo Paška, Lukáš Kulhan a veľa ďalších. Tak a už dosť kecania, zapnite si stroj času a preneste sa do zlej doby roku 2005.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

hrivo
hrivo zlá doba. (skoro) všade na slovensku to tu skateboardingom rastie. to je super :D . keby že to tak rastie aj v banskej bystrici :(
Pridané: 14:16 07.11.2011