Rišo Tury na Berlin Open 2015 - Best Of
Streda 05. Augusta 2015
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Rišo Tury na Berlin Open 2015 - Best Of

Tento rok sme opäť navštívili Berlín. Dôvodom bolo konanie Berlin Open 2015 v tej najlepšej hale - Nike SB Shelter. Ako aj minulý rok úroveň skateboardingu bola na veľmi vysokej úrovni. Okrem zastúpenia Česka a Slovenska nechýbali tu ani jazdci s celej Európy, Ruska, či Brazílie. Ak by som mal spomenúť menovite jazdili tu ľudia, ako Adrien Bulard, Marek Zápražný, Douwe Macare, Roger Silva, Maxim Habanec , Oskar Rozenberg, Justin Sommer, Martin Pek. Carlos Ribeiro, Alex Mizurov a Aurèlien Giraud.

Výsledkom bol nezabudnuteľný zážitok, ktorý by čoho vyplývalo, že pôjde o kvalitný skateboarding. Okrem Mareka Slovensko zastupoval aj Rišo Tury, ktorý na dostal v celkovom hodnotení na konečné štvrté miesto a superfinále mu ušlo len o chlp. Súhrn toho najlepšieho z Rišových jázd si pozriete z nasledujúceho zostrihu!

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: tury berlin

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!