Slovenskí surferi v marci v S.K. Town na exotickej Srí Lanke
Piatok 06. Februára 2015
Autor: lentila
Foto-video: surf-trip.sk, Tomáš Kondelka
0 komentárov

Slovenskí surferi v marci v S.K. Town na exotickej Srí Lanke

Aj keď zima na Slovensku len „začína“ nie je to nič pre tých, ktorí majú radi teplo a surfovanie len tak v plavkách alebo v boardšortkách. Pre všetkých, ktorí sa chcú zohriať v exotickej krajine máme tip na výlet za dobroduržstvom, konkrétne do S.K. Town na exotickej Srí Lanke. Mesiac marec venujeme v S.K. Town na Srí Lanke špeciálne surferom a cestovateľom zo Slovenska. (S.K. Town = S.K. Surf Trip).

Marec, je mesiac, kedy nie je  na Slovensku ani zima ani leto, je jedným z najlepších mesiacov, kedy sa môžete vybrať za exotikou a dokonca so slovenskými surfermi. My zo www.surf-trip.sk vám odporúčame zatúlať sa na exotický ostrov Srí Lanka. Srí Lanka, kedysi známa pod názvom Cejlón je krásnou záhradou tropickej fauny a flóry. Nájdete tu naozaj exotiku a tropické podnebie s celoročne stabilnou teplotou vzduchu 30 C a vodou v oceáne s priemernou teplotou 27 C.

V marci sa srílandské S.K. Town zmení na vyslovene slovenské mesto. Môžete si dopriať exotiku, cestovanie a surfovanie v sprievode slovenských inštruktorov a surferov.

S.K. Town je osada ležiaca na južnom cípe ostrova Srí Lanka. Patrí k väčšiemu mestu menom Matara, no nájdete tu kľud, priateľskú atmosféru domácich a takmer súkromnú pláž na surfovanie, ktorá je vhodná pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých surferov. 

Náš úplne nový Surf Beach House ponúka zázemie pre surferov, ktorí obľubujú surfovanie na dosah ruky, teda pár krokov od ubytovania a málo ľudí na pláži a na line upe. Dom je zasadený do autentického a turistami neporušeného prostredia Srí Lanky, len niekoľko krokov od pláže. Komfort a nadštandardné služby vám zabezpečia slovenskí a českí organizátori. 

Palmami lemovaná pláž pri Surf Beach House bola pre turistov ešte nedávno úplne neznáma aj preto sa jej hovorí „secret spot“. Ľudí je tu menej ako na ostatných plážach a vlny sú dokonalé pre úplných začiatočníkov, ale na svoje si prídu aj skúsení jazdci. Vďaka piesočnému dnu vás vo vode neprekvapia nástrahy v podobe kameňov a morských ježkov, ktoré môžete vidieť na väčšine spotov Srí Lanky. Surf Beach House má vlastnú požičovňu surfov a surfového vybavenia, takže o nič nemusíte mať starosť.

Surfing na pláži v S.K. Town je naozaj zážitkom. Tým, že bývate priamo na surfovom spote môžete surfovať takmer celý deň, ideálne ráno a večer. Prestávku medzi surfovaním môžete venovať opaľovaniu sa na pláži, jedením naozaj chutného, čerstvého ovocia alebo spoznávaním ostrova. 

S.K. Town a Matara sú ideálnym miestom odkiaľ môžete absolvovať rôzne výlety za poznaním a dobrodružstvom. Výlety odporúčame ako doplnkový program medzi surfovaním a naozaj si ich užijete. Okolie Matary ponúka výlety za najkrajšími plážami na ostrove, ktorými sú napríklad pláž Tangalle, Talalla alebo Mirissa. Okrem pláží môžete navštíviť známy maják a pláž v dedinke Dondra, množstvo budhistických chrámov napr. chrám Weherahena najväčší podzemný chrám na Srí Lanke. 

Pre milovníkov fauny a slonov odporúčame národný park Udawalawe a hadiu farmu. Milovníci čaju si prídu na svoje na čajových plantážach, kde si môžu vyskúšať zber a ochutnať pravý čaj. Vyznávači histórie si prídu na svoje v mestečku Galle. 

Doprajte si exotiku plnú slnka, pláží s vôňou curry. Spoznajte nepoznaný raj surferov a poďte s nami na Srí Lanku.

Letenky z Bratislavy teraz už od 400 € viac na www.flydubai.com

Všetky informácie vám radi poskytneme na maily boardlife@boardlife.sk alebo crew@surf-trip.cz. Taktiež na tel. čísle 00421 904 265 789

Life is better when you surf

Aloha 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!